Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Ќе се потрудам да направам рецензија ... вака е одличен и се на се е killer комбинацијаДај кажи импресии да го венчам и мојов
Sent from my SM-N9005
Ќе се потрудам да направам рецензија ... вака е одличен и се на се е killer комбинацијаДај кажи импресии да го венчам и мојов
Sent from my SM-N9005
Што пари го зема мора и ја едно да си земам таман во комбинација со ноте 3 и S5 ке ми биде ама па ме нервира тоа што не носам саати па да не испадне после прашина да го јадеЌе се потрудам да направам рецензија ... вака е одличен и се на се е killer комбинација
Епа тоа е проблемот и јас не носам саати, сега се привикнувам на "паметниов" мада го вадам од рака и склет ме фаќа ... ќе видиме колку ќе им трае љубовтаШто пари го зема мора и ја едно да си земам таман во комбинација со ноте 3 и S5 ке ми биде ама па ме нервира тоа што не носам саати па да не испадне после прашина да го јаде
Sent from my SM-N9005
Па не е баш нормално на сите смартфони пробај го ноте 3 и кажи каква е батеријатаSony XPERIA SP.
Го имам веќе 3 месеци. Телефонот е прекрасен. Батеријата се троши ленсо при интезивно користење ама тоа е нормално за сите смартфони нели.
Камерата вади прекрасни слики (и со 7 и со 8 мегапиксели) и снима видеа во full HD 1920x1080 резолуција. Лесен е за дреже и има многу добра осетливост на екранот.