Ај и ти си среќа да си го користиш. Па да си земеш појак во иднина да ја осеќиш моќтаДенеска земав HTC DESIRE C.
Fala, edvaj sobrav pari ovoj da go zemam, a drug po 5 godini ke zemam.Ај и ти си среќа да си го користиш. Па да си земеш појак во иднина да ја осеќиш моќта
Добар е,малце батеријата е послаба,меѓутоа зависи колку го користиш,иначе е топВие што го имате, како сте задоволни од Sony Xperia P-то?
Како послаба? Ако го пунуш секоја вечер, тоа е нормално за речиси секој смартфон... Лошо е 2 или 3 пати дневно да го пунишДобар е,малце батеријата е послаба,меѓутоа зависи колку го користиш,иначе е топ
Епа зависи колку висиш на телефонот на 3г или wi-fi,мене ми треае 1 денКако послаба? Ако го пунуш секоја вечер, тоа е нормално за речиси секој смартфон... Лошо е 2 или 3 пати дневно да го пуниш
Како и сите смартфони значи...Епа зависи колку висиш на телефонот на 3г или wi-fi,мене ми треае 1 ден
И нема да има некој задоволен. Многу брзо се троши батеријата на сите смарт мобилни. Мојов Алкател ОТ 995 за еден ден се троши, секоја ноќ го полнам ако не работам ништо, или нешто ситно. А ако цел ден работам на него, тогаш едно 2-3 пати сигурно би го полнел. Всушност и се има случено тоа. На другар Самсунгот (незнам точно кој) исто како мојот. На друг другар HTC-то, баш исто како мене и он се жали. Чаре е една цигла да се земе, па и да гњуриш со нејзе батеријата недела дена ќе ти трае.Како и сите смартфони значи...
Се' уште не сум запознал корисник на смартфон кој користи интернет/синхронизација/социјални мрежи и е задоволен од батеријата
Татко ми имат Sony Xperia T,на него му траеше батеријата 5 денаКако и сите смартфони значи...
Се' уште не сум запознал корисник на смартфон кој користи интернет/синхронизација/социјални мрежи и е задоволен од батеријата
Jas sum zadovolen od lg e400 na internet tera i do dva dena a bez nego mi tera nedela dena najozbilno iznenaden duri jas od iskustvoto na drugite so smarttelefoniteКако и сите смартфони значи...