Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

ZeroStyle

Гостин
кај мене е срање уназад можда повеќе од година... разбаратај низ странициве ќе видиш од кога се жалам. ЛОМ!
офтопик::oeoeoe:

морав смајлево, топ е!

работава било, до модемот е. незнам дал да верувам на стручњациве. пошто ако кога би купл модем, ако продолжи да е тиња, ќе ги зеам двата и ќе им ги набутам у гз.
Абе 100% е нешто до кај тебе. Еве и јас сум на телекабел па се е ок. Шо модем имаш ти?

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
па шо сакате бре,сте минале лимит и иста ли ќе ви биде брзината ?:tapp:

Z

ZeroStyle

Гостин
lol ја иам од црните :baeh:
Може тоа е да знаеш. Колку пушта модемот, толку.

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Имам нет од телекабел, а мислам дека имам и проблем...минатиот месец ми беше мн спор иако немав надминато , а сеа коа дојде нов лимит си тера истата брзина (СПОРА БРЗИНА ) :S лек има за ова?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Имам нет од телекабел, а мислам дека имам и проблем...минатиот месец ми беше мн спор иако немав надминато , а сеа коа дојде нов лимит си тера истата брзина (СПОРА БРЗИНА ) :S лек има за ова?
Друже јави им се кажи дека имаш проблем, па тие нека проверат. Може многу фактори да ти ја предизвикуваат спората брзина, најдобро тие нека проверат.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Телекабел се срање некојси 2 недели, 3 дена по ред им ѕвонам на бројот за поддршка, ми вика погрешен број. Сега се јавив на информации, си викам ај можда смениле број, ми го кажуваат истиот... Како може една ваква компанија од ваков тип да се однесува вака ?

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Телекабел се срање некојси 2 недели, 3 дена по ред им ѕвонам на бројот за поддршка, ми вика погрешен број. Сега се јавив на информации, си викам ај можда смениле број, ми го кажуваат истиот... Како може една ваква компанија од ваков тип да се однесува вака ?
Новиот број на Телекабел е 612 612 :helou:

Член од
24 јануари 2009
Мислења
18
Поени од реакции
2
Od Strumica sum da prasam nesto, ako stavas internet od telekabel slusam imalo i gratis na telvizoro so e telekabel trac e ili vistina ili pa na nekoj paketi stavat na nekoj ne ??

.
tocno e kablovskata,ne se plaka,ama samo za eden televizor,za sekoj nareden e 300 den.isto i montazata na interneto ti ja naplakat 300 den,.mislis tava e nogo teska rabota.

Од кога излезе новата понуда и зголемија на 15ГБ, сите удрија на спуштање и се е.а брзината:baeh:.
Озбилно, ова со брзината веќе станува неподносливо. Пред Нова Година пичев на zulu.mk без никаков проблем дури не го потрошев лимитот, сега не можам да вчитам а камоли да глеам на зулуто.
ostaj,i jas istiot problem,a be nervoza da te fati,nisto ne mozes da vidis,samo secka

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Новиот број на Телекабел е 612 612 :helou:
Погрешен број, бирајте повторно.

Го знае некој бројот на Телекабел ? Ни на 188 не се во можност да ми го кажат правиот број. Да ти е*ам државата никаква

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21

Го знае некој бројот на Телекабел ? Ни на 188 не се во можност да ми го кажат правиот број. Да ти е*ам државата никаква
612 609 :)

Друг број не знам :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182

Имаш инфо канал for fuck's sake, 6121-612 (ова е бројот на инфо каналот во Скопје, не знам дали и во другите градови е исто), нејќам ни да спомнам дека има и web страница. :icon_conf

612 609 :)

Друг број не знам :)
Oчигледно не знаеш дека во Скопје има 7-цифрени броеви.

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Имаш инфо канал for fuck's sake, 6121-612 (ова е бројот на инфо каналот во Скопје, не знам дали и во другите градови е исто), нејќам ни да спомнам дека има и web страница. :icon_conf

Oчигледно не знаеш дека во Скопје има 7-цифрени броеви.
YEP :baeh: Заборајв на тој мал детал :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom