- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.957
- Поени од реакции
- 23.116
А од Струмица имали некој интернет од ТелеКабел
Абе 100% е нешто до кај тебе. Еве и јас сум на телекабел па се е ок. Шо модем имаш ти?кај мене е срање уназад можда повеќе од година... разбаратај низ странициве ќе видиш од кога се жалам. ЛОМ!
офтопик:
морав смајлево, топ е!
работава било, до модемот е. незнам дал да верувам на стручњациве. пошто ако кога би купл модем, ако продолжи да е тиња, ќе ги зеам двата и ќе им ги набутам у гз.
Ima ama nogo se retki tie sto imat na telekabel e super ama ima limit :SА од Струмица имали некој интернет од ТелеКабел
од белите =)Абе 100% е нешто до кај тебе. Еве и јас сум на телекабел па се е ок. Шо модем имаш ти?
Друже јави им се кажи дека имаш проблем, па тие нека проверат. Може многу фактори да ти ја предизвикуваат спората брзина, најдобро тие нека проверат.Имам нет од телекабел, а мислам дека имам и проблем...минатиот месец ми беше мн спор иако немав надминато , а сеа коа дојде нов лимит си тера истата брзина (СПОРА БРЗИНА ) :S лек има за ова?
Новиот број на Телекабел е 612 612 :helou:Телекабел се срање некојси 2 недели, 3 дена по ред им ѕвонам на бројот за поддршка, ми вика погрешен број. Сега се јавив на информации, си викам ај можда смениле број, ми го кажуваат истиот... Како може една ваква компанија од ваков тип да се однесува вака ?
tocno e kablovskata,ne se plaka,ama samo za eden televizor,za sekoj nareden e 300 den.isto i montazata na interneto ti ja naplakat 300 den,.mislis tava e nogo teska rabota.Od Strumica sum da prasam nesto, ako stavas internet od telekabel slusam imalo i gratis na telvizoro so e telekabel trac e ili vistina ili pa na nekoj paketi stavat na nekoj ne ??
.
ostaj,i jas istiot problem,a be nervoza da te fati,nisto ne mozes da vidis,samo seckaОд кога излезе новата понуда и зголемија на 15ГБ, сите удрија на спуштање и се е.а брзината:baeh:.
Озбилно, ова со брзината веќе станува неподносливо. Пред Нова Година пичев на zulu.mk без никаков проблем дури не го потрошев лимитот, сега не можам да вчитам а камоли да глеам на зулуто.
Погрешен број, бирајте повторно.Новиот број на Телекабел е 612 612 :helou:
612 609Погрешен број, бирајте повторно.
Го знае некој бројот на Телекабел ? Ни на 188 не се во можност да ми го кажат правиот број. Да ти е*ам државата никаква
Имаш инфо канал for fuck's sake, 6121-612 (ова е бројот на инфо каналот во Скопје, не знам дали и во другите градови е исто), нејќам ни да спомнам дека има и web страница. :icon_confПогрешен број, бирајте повторно.
Го знае некој бројот на Телекабел ? Ни на 188 не се во можност да ми го кажат правиот број. Да ти е*ам државата никаква
Oчигледно не знаеш дека во Скопје има 7-цифрени броеви.612 609
Друг број не знам![]()
YEP :baeh: Заборајв на тој мал деталИмаш инфо канал for fuck's sake, 6121-612 (ова е бројот на инфо каналот во Скопје, не знам дали и во другите градови е исто), нејќам ни да спомнам дека има и web страница. :icon_conf
Oчигледно не знаеш дека во Скопје има 7-цифрени броеви.