Каков е вашиот стил ?

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
измешано, кремско-спортски највеќе, ама би рекла скоро од се помалку

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Farmerki obavezno kombinirani so bluzocinja, koshluli, dzemperi i sakoa koga e potrebno! Taka da mislam deka sum sportski

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
aj gledam ste go krstila mojot stil sportsko-kremski pa taka i ke napisam,za da se razbereme!
pred godina dena bev nekako raperski raspolozena,sega pak pocnav malce da se prisposobuvam..obozavam da imam mnogu sareni raboti na mene,me nervira so drugite ne mozea ni seuste nemozat da go prifatat mojot nacin na oblekuvanje,pa zatoa mnogu cesto sum vo centarot na nivnoto vnimanie koga stanuva zbor za oblekata!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
I jas najverojatno kremsko-sportski.Sakam da nosam farmerki ama i pantaloni za na skolo,kombinirani so maicki i bluzoni,obicno gledam da se sovpagaat boite.Konduri ne nosam nikogas,samo patiki.Nadvor nosam trenerki,sorcevi i naocari za sonce obavezno.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Би рекла кремско-спортски најчесто се носам,али знам да забегам накај раперски,па некогаш накај скејтерски,па рокерски ... немам определен стил што ми се свига носам.Имам вкус за облека и знам да комбинирам едно со друго така да не се замарам многу со стилот:toe:

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Немам баш некој определен стил. Па може да се каже кремско-спортски (кога веќе така сте го крстиле). За навечер понекогаш и поелегантно. Абе како ќе ми текне така :)

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
*P|nK_G|rL* напиша:
Немам баш некој определен стил. Па може да се каже кремско-спортски (кога веќе така сте го крстиле). За навечер понекогаш и поелегантно. Абе како ќе ми текне така :)
I jas nesto slicno kako tebe :) kremsko-spotski stil kako sto si go vikate vie site:) a za navecer znam da se doteram malku nesto da smenam mislam poelegantno poinakvo od sekojdnevieto:).

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мојот стил е секаков освен даркерски, скејтерски и сл., а со еден збор би го нарекла среден. Значи, скоро секој ден различен, но никогаш запоставен и незаинтересиран.

С

Сатори

Гостин
Претежно сакам класика, малку гламур, едноставно, а сепак убаво...инаку понекогаш и сакам нешто интересни суќнички, апостолки, блузички, но една работа која ми е опсесија...кошулите.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.765
Поени од реакции
5.055
Preferiram kremski ,porano sportski ali vishe ne

Kajgana Shop

На врв Bottom