Каков е вашиот стил ?

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
мојот стил е да немам стил

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
vodkamixx напиша:
Мојот стил, спортско-елегантен :) :)
нешто слично,само би додал, на стилот многу ми влијае расположението

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Немам одреден стил.
Какво расположение, таков стил.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Пижама - дпотски стил или нашки лежерно, али има моменти коа ќе ми швркне па знам да се спастрам

Sinisa

libertad o muerte
Член од
27 август 2005
Мислења
661
Поени од реакции
52
Пушим, подригујем, и поцепан сам. Ја сам Балкан бој и смрдим на зној, кад тад ја бићу твој.

LadyPatron

Temptation
Член од
23 март 2005
Мислења
268
Поени од реакции
3
Фармерка,фармерска суќна,маици,блузи,ниски чевли...сето ова во најразлична боја,ко ме видиш,како ливада у сред пролет...Сакам фармерски материјал,памук,шарено,но мразам накитено,нагиздено со најразлични декоративни нешта(светликави-божиќна елка)...сакам едноставност,но некогаш морам да бидам облечена од високи петици до бунда

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
mojot stil e...opasen
jas sum KA...miciKA :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :kez: :kez: :kez:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
А мојот стил е.... НИКАКОФ!! :)
сериозно ја изневерувам и ужасувам женската Girly-Girl популација :):)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Moeto stil4e si e urbano stil4e :) Preferiram ednostavno,no sepak poevropejski da deluva. Toa go primenuvam za vo site prigodi,samo primenuvajki razna garderoba...posvecena,poobicna itn.
Za preku den si sakam farmercinja,interesni bluzicki,vo zima dzempercinja,ama vo potemni boi.Edino od svetli rozeva ponekogas nosam. Zavisi od raspolozenie :) Koga sum poveke raspolozena imam poveke energija i zelba poveke da se doteram,a koga veke mi doslo do nosot nesto gajle mi e dali toa so go nosam e ubavo ili mnogu obicno i sl situacii,hehe. A za navecer normalno zavisi od prigodata i mestoto :) Znaci sepak kremsko-sportsko-eleganten urban look :wink:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Кежуал бе батка, или према прилика. Може да се менува во текот на денот по неколку пати, од бизнисменски, до фудбалерски.

Член од
28 февруари 2006
Мислења
56
Поени од реакции
0
Mislam deka stilot,oblekata,opsto nadvoresnoto ne e nisto vo sporedba so ona vnatresnoto.

Член од
28 февруари 2006
Мислења
56
Поени од реакции
0
A inaku za mene moze da se kaze deka sum crna ovca vo familija.Metalski stil ali si se sakam takva kakva sto sum i sum gorda na ona sto sum go potignala

Kajgana Shop

На врв Bottom