Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

Член од
29 август 2008
Мислења
91
Поени од реакции
0
Pa najveke sakam div ubav se znae so pipkanje i sakam bacuvanje vo uvce po vrat itn.....ali ne sakam bez jazik posto mislam deka e detski......

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Секаков...краток, долг, со јазик, без јазик, нежен, страстен...секаков, само да се погоди личноста :)))

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
U vrat koa ke me poljubi.....odma mi se pravi kureto stapche..

Ајде женски пишувајте си пишувајте....ова Шмекерот му е најпосетена тема, после знае како на фора да ве освои..:vozbud::vozbud:
...
i fintite posle gi praksiram na sobiranki....a oni site vooduseveni se prasuvaat lele kako me pogodii ejj???...hehe

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Било каков бакнеж би ме возбудил... Се додека знам дека девојката ужива во секој негов момент, и дека вложува чуства, уживам и јас... А инаку, би зависело од приликите... Некогаш би сакал понежно бакнување, некогаш пострастно...

Член од
23 септември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
онака првин кратко само допир со усните потоа француски бакнеж бакнеж по врат итн итн

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Сакам нежни бакнежи, сакам долг бакнеж само усните да се спојат, сакам сочен француски бакнеж, сакам страсен бакнеж ... најбитно да постои хемија и поврзаност помеѓу парнерите.
:back:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Апдејт: грицкање и играње со долните усни,не знам и како сум го пропуштила :)

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Француски..па лижење и грицкање на вратот.Девојчето страсно да ме допира на ногата.Па продолжуваме со лижење надоле од вратот..прескукнуваме некој делови и зафршуе на колена :D:D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Бакнеж полн со емоции... вистински емоции, не лажни.

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Сакам нежно и долго бакнување,исполнето со страсти

Kajgana Shop

На врв Bottom