Да бе лош google

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе лош google
Бидна. Повелете и гласајте![]()
Треба и опција: „ДРУГ НАЧИН, ЌЕ НАВЕДАМ ВО МИСЛЕЊЕ.“![]()
Нели по некоја логика на анкетава треба само жени да гласаат?
Друг-style, doggy-style.
На анкетава гласаат сите, на тој начин што се определуваат за начин на заведување на женскиот пол со техника на „суптилен сељак“ (Susaro-style) или не (Шкоприон-style). И двата пола имаат право да се изјаснат по тоа прашање што повеќе им одговара, т.е. која техника сметаат дека е поуспешна.
Каков е тој doggy-style на заведување? Дали се работи со душкање и лизнување на интимните делови, а потоа веднаш преминување на сексуалниот чин, без разлика во кое време и на кое место тоа се случува, под услов женката (т.е. жената) да е плодна во тој период (инаку би го одбила мажјакот, т.е. мажот, без ниту грам објаснување)?
Имав куче и сум видел како одат тие работи кај нив, па затоа прашувам.
биди спремен на молења и пчачки и празни извинувања, и биди спремен да не им подлегнеш. После игнор.Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
Дечки да бидам краток. Дознав дека мојата девојка ме изневерува, дури со 2ца. Знаете по се што праев за неа, еден член ми спомна дека ќе се случи тоа, а тоа веќе се случувало. Се чувствувам ужасно. Ова го слушнав од една нејзина пријателка, таа уште незнае дека знам. Ама сето ми го објасни и голем е мојот сомнеж. Дури ми вели дека ги знај кој се. Ќе ја прекинам врската то е повеќе од нормално, ама како да се справам со бесов што е насобран? Што да и кажам неа? Совет некој ве замолувам. Благодарам.
Сусаро пријателе, многу гледаш љубовни филмски сцени.