Какво однесување ги привлекува жените? (или: Sussaro-style против Шкорпион-style)

Какво однесување ги привлекува жените?

• Sussaro-style

Гласови: 86 69,9%
  • Шкорпион-style

Гласови: 13 10,6%
  • Друг-style - ќе наведам во мислење

Гласови: 24 19,5%

• Вкупно гласачи
    123
B

Borg_Drone

Гостин
Има и дечки кои не биле сељак, и не се изгореле. И девојки кои ете, имаат врски кои им цутат. Грото од овие се веќе во врска со спротивниот пол од описот кој го дадов. Тие луѓе што се, некаква аномалија? Glitch in the system?
Може и да има, не викам не, едноставно се‘ е можно!Но, реалноста е една а тоа е дека и да постојат тие случаи се многу ретки и дека не се од некаква голема важност, зошто они во овој случај, во оваа област не се движечката сила, и кога-тогаш ќе станат и они жртви на мнозинството што претставуваат движечката сила во оваа област, нема вечито да им трае таа среќа и кога-тогаш и они ќе бидат жртви; тука се пишува за еден проблем којшто е присутен во секојдневието на релацијата помеѓу мажите и жените, и е раширен како рак нажалост.

А да те прашам сега тебе нешто, дали ти си се запрашал што Сусаро го натерало да пишува вака за жените?И зошто повеќето мажи се согласуваат со него на темава?Дали воопшто се имате запрашано малку за тоа?

N

Nessa Alcarin

Гостин
А да те прашам сега тебе нешто, дали ти си се запрашал што Сусаро го натерало да пишува вака за жените?И зошто повеќето мажи се согласуваат со него на темава?Дали воопшто се имате запрашано малку за тоа?
:place: се немаме.... :place:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мојот чале кој има точно 50 години на сите вас би ви рекол: Деца многу го тупите.

Ама си викам среќа што имало некој да ми каже што е нормално, зашто може и ќе сум ги сфатела овие 19 страни озбилно. Иначе вака се смеам на навредиве што си ги фрлате едно 20 минути. :pos:

Озбилно, се читате што пишувате? Не ви е ни малку незгодно вака да пуштате клизачи? Та мажи, та жени истата реторика од сите страни.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Епа тогаш не пишувај воопшто на темава, кога не си ни се обидела да разбереш некако.За твоите 28 години е навистина срамота да не си емотивно зрела.
Така е! Сељачката, покажи што е мУж... Како така она има да ти реплицира, мочла егоистична, има да ќути!!!
И кај виде дека сум 28, 35 имам!

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Зависи од местото каде излегуваш и пробуваш да се пуштиш на девојка. Ако одиш на некое место каде пола женски се полу-голи и не знаат една реченица да сврзат, да таков третман ќе добиеш, ама ко шо сфатив вие нели ги сакавте паметните девојки шо знаат да направат муабет? Ако излезеш на место каде има нормални и опуштени луѓе, ако направиш фин и културен муабет, ниедна девојка нема да те одбие за запознавање или за излегување.
Само кај плитка девојка без два грама мозок може да упали моментот “кола, статус, пари и бизнис“, исто како кај плиток маж без два грама мозок упалува длабоко деколте без способност да сврзе просто-проширена реченица. И таквите обично си се наоѓаат.

Каква девојка човек бара, таква и ќе најде, освен во случаи кога велат дека сакаат паметни, а трчаат по полу-голите. И обратно.

Што правиме со мажите кои глумат дека се џентлмени, фини и културни се додека не добијат тоа што сакаат, па после го покажуваат нивното право лице? Или тоа не се важи како манипулација?
Финтата не е кој што сака.. него дали знае точно што сака...
Колку шо сватив од некои коментари овде.. сакаат да е убава ама да не се цени себеси, да е паметна а да е глувонема, да е невина ама да е искусна... така доаѓаме до заклучок дека некои луѓе не сакаат човек, туку робот... кукла..
Многу е лесно да си лечи човек комплекси и да се прави паметен.... ама потешко е да се прифати себеси како човек со маани и доблести и према тоа да најде особа и да ја прифати онаква каква што е .. со убавата и грдата страна во неа.

B

Borg_Drone

Гостин
Така е! Сељачката, покажи што е мУж... Како така она има да ти реплицира, мочла егоистична, има да ќути!!!
И кај виде дека сум 28, 35 имам!
Ако има нешто навредливо во мојот коментар слободно нека ме банираат од темава.А ова не е сељачката, нели, на темава коментираме како луѓе и јас гледам и во таа насока да продолжи дискусијата.Јас како поинаку да те разберам тебе кога ти и самата велиш дека не се обидуваш некого да го разбереш, кога ти не вршиш ни најмала проценка на тоа што го пишува он; да се запрашаш зошто он тоа го пишува?
А од друга страна ти мене ми пишуваш на арогантен начин, па дури и на циничен дека јас сум бил Спилберг?!
Кој сега тука прв го покажува сељачкото друиду мој?

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Сусаро,Македонскиот Џорџ Карлин.Се што кажува е зачинето со многу сарказам,но суштината погодена точно во центарот.
Секоја чест.:cuc:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мојот чале кој има точно 50 години на сите вас би ви рекол: Деца многу го тупите.

Ама си викам среќа што имало некој да ми каже што е нормално, зашто може и ќе сум ги сфатела овие 19 страни озбилно. Иначе вака се смеам на навредиве што си ги фрлате едно 20 минути. :pos:

Озбилно, се читате што пишувате? Не ви е ни малку незгодно вака да пуштате клизачи? Та мажи, та жени истата реторика од сите страни.
Иде Нова Година мора да си ја честитаме на најдобар начин за да тргне следната на подобро:)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ако има нешто навредливо во мојот коментар слободно нека ме банираат од темава.А ова не е сељачката, нели, на темава коментираме како луѓе и јас гледам и во таа насока да продолжи дискусијата.Јас како поинаку да те разберам тебе кога ти и самата велиш дека не се обидуваш некого да го разбереш, кога ти не вршиш ни најмала проценка на тоа што го пишува он; да се запрашаш зошто он тоа го пишува?
А од друга страна ти мене ми пишуваш на арогантен начин, па дури и на циничен дека јас сум бил Спилберг?!
Кој сега тука прв го покажува сељачкото друиду мој?
Не ми го закачај Суси, да не се расправаме. Важи? Толку од мене... Продолжи да си дискутираш на темава.... :love:

B

Borg_Drone

Гостин
Не ми го закачај Суси, да не се расправаме. Важи? Толку од мене... Продолжи да си дискутираш на темава.... :love:
Јас не го закачам, ти го закачаш.И благодарам, ќе си продолжам на темава да дискутирам и твоето ќе го разберам како индиректно признавање дека не си во право.

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Ама чекај малку сега...
Велиш Заеби го манипулантот со манипулација...
Во примеров твој за Трајче да речеме, јас не гледам од каде најде манипулација од женска страна... Баш напротив. Може да биде најфиниот на светот, ама да не и се допаѓа на девојката.
Истиот тој Трајче може утре да ја игнорира, да и` мавта со рачиња полни евра пред фаца, а таа пак нема да биде заинтересирана...
Зошто ако на девојката не и` се допаѓа некој фин тогаш таа е манипулант?
Мора ли да е заинтересирана за сите фини и паметни луѓе на светот? Треба и нешто друго да има веројатно.
Ако мислиш дека девојката ќе се попали само зашто не ја ебаваш 2 % тоа е прилично голема грешка... Во право би бил , САМО ако таа е веќе заинтересирана за тебе, ако си и` шармантен, привлечен, сеедно, па тогаш ќе и се разгори повеќе желбата.
Ама тоа не е така ниту само кај девојките, ниту само во поглед на љубовни односи...
Се ` во животот што си го добил со малку повеќе борба, повеќе го цениш.
Не знам зошто им ја делиш таа карактеристика исклучиво на жените.
А друго ме интересира.
Дали кога зборуваш за девојката што си ја сакал/третирал како принцеза, зборуваш за девојка која можеби повеќе физички ти се допаднала од некоја која се трудела околу тебе, а ти си ја одјебал за да ја фатиш поубавава, да те изгори и после да кењаш за женскиот пол кај ќе стигнеш?

Ако е така, можеме да позборуваме малку за површноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom