Какво месо јадете?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
bibika напиша:
Kakva dieta? Jadam isklucivo vakvo meso,vidi..mmm..prsti da izlizes..hm..hm..:)

Дај навака малку ма, ееее...циција.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Омилени ми се свинското и јагнешкото,а не се оставам и без сите други видови месо,но ги јадам во помала количина од свинското.Пилешко во последно време слабо јадам.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
доколку у оброкот нема месо не се најадувам никако...ипак свинското ми е на прво место абе тоа ребра,сланинка,кременадли :nesvest:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Riba,riba i samo riba! Ne mozam bez riba, osnovna ishrana mi e. Od drugo meso i pileskoto ne mi smeta,ali RIBA i samo riba! :icon_lol:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
скоро никакво

и убо така. премногу ги сакам кутрите мали прасиња, јагниња, телиња, пилиња, за да им го опнам ножот само зато шо ме мрзи да садам компири. Или да си сварам шпагети или граФФФче :)

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Mesom...........! Mlac, mlac... Umiram po meso, recisi nisto drugo nejadam sto i da e samo mesi. Nornalno najbolje od se e svinsko i pokraj sto loso zvuci ama srarata pogovorka glasi "SAJDOBRA PTICA TI E PRASICA"

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Jadam sekakvo meso na sekakov nacin osven kozjo:pov:i ovco..bljak.
inaku svinskoto i teleskoto mi se omileni..mmm...

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Риба и сите други морски месаааа:je: ...после пилешко и свинско.
Послабо телешко, може во некакви комбинации.
Не јадам јагнешко, козјо и никаков дивеч.:pov:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Освен пилешко секакво друго месо сакам...одвратно ми е зашто на времето го имам прејадено скоро за секој појадок.-Работев со едни дрчни колеги со кои кога ќе седневме на појадок само печена кокошка на грил се нарачуваше и збоктисано ми е.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Секакво месо, освен јагнешко.... КОРНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. :) :)

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
Svinskoo :) da se umrsis ko 4oek

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Јас највеќе јадам пилешко, свинско и риба, меѓутоа на пилешкото месо ја јадам само кожата, од свинското месо све јадам:) а од риба највеќе сакам Ослич.:)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Jadam sekakvo...Ali najvise sakam pilesko...Stek!!mmmmm....Leleee mi se prijade i taka ne sum jadena...:nesum::nesum:

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Како ми ја погоди темава мх мх мх :)

МЕСО: Едноставно обожавам какво било месо а највеќе го сакам пилешкото..Најмеко,највкусно..Само не јадам мисиркино и не знам уште какво.Месо компирчиња мх мх мх:zlo: :) после цел ден да не јадеш..

РИБА: Мноооогу ја обожавам и секогаш сакам да јадам риба..Викаат здрава е за очите :wink:..Ама не само заради тоа туку мене ми е вкусна..Секогаш ја поливам одозгора со малце лимон:) И со риба не многу често ама знам да пивнам вино :)

Kajgana Shop

На врв Bottom