Какво месо јадете?

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
misirkino mi e nekako epten slatko....taka snitsli
svinsko taka i taka ide
junesko sakam najmnogu vo gulas
a pilesko,vo cela forma t.e. peceno pile........

Член од
2 јануари 2006
Мислења
325
Поени од реакции
34
свинско обожавам, пилешко исто и риба сакам да јадам али само туна

V

Vlad II Draculea

Гостин
јадам МЕСО, не пребирам ја дебело дете сум, се си јадам

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Секој вид на месо си има посебен шмек и посебен начин на спремање на кој е највкусно, само треба човек да научи да ужива во различните вкусови.
Али според мене и покрај сите рецепти со разноразни видови меса, највкусно е месото кога е печено на ражен , тука нема утка, потполно уживање во вкусот на и само на самото месо.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Sve jadam sekoj vid meso samo riba mrzam malce treba da izgupam pola den za da gi izvadam koskite ama ako nema koski si ja sakam :):):)

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
DuFFy напиша:
Sve jadam sekoj vid meso samo riba mrzam malce treba da izgupam pola den za da gi izvadam koskite ama ako nema koski si ja sakam :):):)
па добро .. али филингот е да си чепкаш по рибчето :icon_lol: .. онака за мезе е најубаво рибче ... а како главно јадење како на пр. за ручек само филети :icon_lol:

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
Insane напиша:
па добро .. али филингот е да си чепкаш по рибчето :icon_lol: .. онака за мезе е најубаво рибче ... а како главно јадење како на пр. за ручек само филети :icon_lol:
е богами мозе така :icon_lol: :icon_lol:

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
абе да .. и јас сакам свинско .. не викам дека прееееемнооооогу обожавам риба ... многу обожавам пилешко .. пошто нема многу за пребирање ... само бутај .. али додека кај свинското .. треба да го требам тоа белото :) и се нервирам

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
sekakvo osven jagnesko.bjak.obozavam prasecko i svinsko,i krtini i cuda i pilesko,normalno

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Свинско е најдобро,најслатко е!!!
Оначе јадам све што ми се свиѓа,има делови од секој вид месо што ми се вкусни,и делови што не ми се вкусни!!!

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Јадам секакво месо. Најмногу пилешко и телешко. Најмалку јадам свинско затоа што ми има некој чуден мирис..

Kajgana Shop

На врв Bottom