Какво кафе пиете и каде го прават највкусното кафе?

B

Black Guard

Гостин
Турско,благо...никогаш не е доволно затоа и напати по 10 испиени кафиња скренувам:vozbud:

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Турско,благо...никогаш не е доволно затоа и напати по 10 испиени кафиња скренувам:vozbud:
Исти сме значи, јас на ден ако не мавнам 4-5 Турски шербет кафиња(голем филџан), ќе треба да спијам на работа, а богами и зад волан !
Само Турско татли шербетлија кафе и ништо друго !

B

Black Guard

Гостин
100 грама ги пијам дневно а и многу шеќер трошам дома ме брецаат многу али гајле ми е знам дека сум F15 јеби га.

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
100 грама ги пијам дневно а и многу шеќер трошам дома ме брецаат многу али гајле ми е знам дека сум F15 јеби га.
цццццццццц Мене ми викаат полека со кафињата и со шеќерот(по 3-4 лажици бутам у секое кафе), ми викаат ќе се разболиш, шеќер ќе фатиш, ама баш ме заболе ташко !!!

L

Löwe

Гостин
Макијато големо, капучино, и нес кафе 3 во 1..
Али стварно не разбирам како ви е убаво без шеќер, 2-3 пати сум пробал, како отров да пијам..

B

Black Guard

Гостин
цццццццццц Мене ми викаат полека со кафињата и со шеќерот(по 3-4 лажици бутам у секое кафе), ми викаат ќе се разболиш, шеќер ќе фатиш, ама баш ме заболе ташко !!!
Ќе се разболиш си ебало мајката јас и така сум болен;)

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Ќе се разболиш си ебало мајката јас и така сум болен;)
Малку болен или многу болен, исто ти се фаќа, болест си е болест, полесна или потешка сеедно !!! ЈБГ !!!
Мој совет, шљокај си кафиња, шљокај си шеќер и ич не му ја мисли, јас барем така си терам и ич не му ја мислам, шеќер ќе сум фател !!! :pos:

B

Black Guard

Гостин
Каков шеќер нема врска тоа е исто како стариве кога велат не пиј нечиста вода ќе фатиш песок во бубрего без притоа да сватат дека и да има песок истата не оди во крвотокот па потоа во бубрег.

Дедо ми го меша кафето со ракија,става третина чашка и има интересен вкус и одма се лади.

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Каков шеќер нема врска тоа е исто како стариве кога велат не пиј нечиста вода ќе фатиш песок во бубрего без притоа да сватат дека и да има песок истата не оди во крвотокот па потоа во бубрег.

Дедо ми го меша кафето со ракија,става третина чашка и има интересен вкус и одма се лади.
Ааахххххххх Јас Алкохол ЈОК !!!
Али цигара со кафе обавезно и тоа х2 со едно кафе !!!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не сум ич по кафето, едно денот, поручек било какво, турско, наут, капучино, нес..... али обавезно чоколадо и ракиичка. Уше послужено од некое младо убо пополнето невестче.....

B

Black Guard

Гостин
Ааахххххххх Јас Алкохол ЈОК !!!
Али цигара со кафе обавезно и тоа х2 со едно кафе !!!
И јас не пијам алкохол т.е престанав откако направив сериозно нарушување на општата безбедност со опасно орудие,а немој по 2 цигари,доволно е една ебаго па и кислород ти треба освен ако не купиш активен течен кислород-то е здрав продукт.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
нес најчесто, капучино поретко и ниедно друго не го пиам.
не сум по кафето мнг :D

D

Deleted member 55587

Гостин
ladno nes i tursko pijam so malce mleko i 2 lazici seker.najubav nes mi pravi sestra mi,a najubavo tursko edna drugarka. ona i me navikna da go pijam turskoto so mleko i taka si go praam koga pijam kafe doma.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom