Какви филмови гледате?

Кој жанр на филмови ви е омилен?

• Вкупно гласачи
    198
Н

'Никола'

Гостин
Гласав за 'друго' во анкетата, и ќе кажам дека најмногу гледам sci-fi. Едноставно Star Wars беше филмот што ми го преврте животот и после тоа, ништо не може да ми го смени вкусот за филмови.
Секако дека гледам и други жанрови, како што прочитав погоре, од сите жанрови има ремек дела, но ете пре би гледал фантастичен одколку некоја драма или комедија. That's me.:wink:

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
гледам све што е добро...

најмногу сакам SF, трилери, акции, најмногу уживам у акциони трилери и сф/акција.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Гледам од се по малку :), а најмногу комедии најомилени ми се :toe:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
претежно добри комедии и акции Или трилерчиња.... и чат пат некој хорор ако мислам дека е добар а таков богами.. ептен ретко скоро и да нема

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
романтикаааааааааааааааа.......... коа више нема љубов... малце да се подлажнам со филм....

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Комедии и хорори само, и понекогаш некоја акција.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Гласав за трилери.Претежно гледам крими трилери,бегства од затвори,ограбување банки и такви шеми напнати до последен момент.А гледам и се останато од анкетата,филм ко филм секој има своја приказна и цел,затоа е и направен и вреди да се погледне нечија мисла преточена во филм.
Исто така и вестерн(шпагети) обожавам.Легендите како Клинт Иствуд,Ли ван Клиф,Серџо Леоне,Енио Мориконе(музиката:vozbud:) никогаш нема да умрат.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Обожавам да гледам филмови кој се исполнети со мистерија и акција ,смртно ме привлекуваат.

А доколку сакам да се опуштам да погледнам некое филмче со другарите би рекол од типот на А-теам , акција-комедија.

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Аванута и Научна фантастика најмногу ..

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Хорор ми е на прво место, но почнаа многу лоши хорори да даваат во последно време, нема некој што ќе те исплаши. Исто така гледам и мистерии (пример Шесто Сетило, Популација 436 и слично). Акција исто така гледам, прават доста добри акции денес со добри глумци. Комедии слабо прават смешни. Џим Кери нигде го нема, Еди Марфи исто. Научна Фантастика може да помине.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Комедии гледам многу јасно, мислам дека колку и да имаат двајца различен вкус за филмови, за комедија ќе се сложат.
Значи освен комедии : sci-fi , фантазија, хорор и мистерија

Само у последно време прават многу лоши комедии и хорори, па и од фантазија и сај фај се стари филмови ми се омилени

Kajgana Shop

На врв Bottom