Какви филмови гледате?

Кој жанр на филмови ви е омилен?

• Вкупно гласачи
    198

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Кој жанр на филмови највеќе сакате да гледате

Кои филмови највеќе ви се свиѓаат,дали сакате да се насмеете убаво,да гледате во напната атмосфера,или да се расплакувате на крај?

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Комедии и драми-трагедии:kez:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Зато шо немат опција Авантура, гласав за комедија.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Трилер.
После тоа доаѓаат драми, па хорори (не глупави, повеќе тешки психи:icon_lol: ), па акции, па комедии (дека послабо се наоѓаат добри) ...:coffee:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
a be more samo ovie zanrovi li se.....:))) se zezam...ja preferiram....nekojsi si tezok psiholoski triler ili nekoja pametno sklopena i koncepirana komedija ne od onie tinejdjerskite sranja u boja....posle moze nekoj dobar horor..ali ne nekoj so kinenje ekstremiteti i so mnogu krv i meso nasekade...poveke nekoj so stvarno ke me natera da padnam na g'z od stolot....a za akcii ne fala.....gi smetam samo za nekojsi neuspesen obid Holivud da se vrati vo trka koga pocne da gubi....

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
divine напиша:
Трилер.
После тоа доаѓаат драми, па хорори (не глупави, повеќе тешки психи:icon_lol: ), па акции, па комедии (дека послабо се наоѓаат добри) ...:coffee:
:cuc: :cuc:

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Па од наведеново трилер на прво место, заедно со СФ, ама тоа сте испуштиле да стаите у избор.
После иде некој добар мрачен тежок психо хорор, па комедија - по можност црн хумор, и никако со предзнак романтична пошто алергична сум на таков ‘хумор‘, па драма ама ептен ретко ако е стварно добра. Акција никад.

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
а бе гласаф за хорор, али ипак зависи од расположението, сите сакам да ги глеам, освен драма. тоа срајне никад не би го глеал.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Гласав комедија пошто тоа е онака за добро рашположение,
инаку сакам многу СФ , некоја добра акциичка доаѓа во обзир а инаку многу пошитувам уметнички филмови.
Хорори али не со сериски убици , а романтичните и тие со амерички средношколски приказни ми многу лигави и тешко-сварливи

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
СФ ти е сајнс фикшн?? ја и тоа не го поднесувам. глупо ми е. :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Сакам да гледам трилери, авантури (со патувања, а и јаки pussy-ња :pos:), тешки хорори (ама не во стил со баба роги, страшила или шо знам шо, некој психолошки), комедии (и тоа тешки комедии), акции (добри акции) и драми (со чудна тематика).

Научни фантазии не поштовам многу, али ако загледам некој таков филм го глеам до крај.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Pa mi se dopagjaat skoro site zanrovi,osven horor i amerikanski teen komedii,toa ti e bullshit :pov: Inaku vo globala bi gledala se:wink:

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Najmnogu gledam trileri,pa potoa akcija,zaletuva po nekoj avanturisticki.Komedii ne gledam voopsto,pa zivotot mi e komedija. Osobeno gi sakam onie istoriskite,spektakularni filmski ostvaruvanja.
Od avanturistickite po dvesta osumdeset i treti pat ke go gledam Indijana Djons i oko nema da mi trepne.:)
Zosto nema muzicki,kako opcija?

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Па нема мјузикли зашто на тоа никогаш не би ми текнало-тие не ги рачунам за филмови јас

Kajgana Shop

На врв Bottom