Какви се професорите?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Професорите многу се занесуват ако му бодеш очи на некој ако треба да одговараш за 4 нема ни да те испраша ќе ти стави 2..

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
Абе овие стариве се крш! Не знаат како да се справат со децата затоа што користат застарени методи што веќе не штимаат.
Инаку дали сте чуле некој некогаш да се пожали од новите млади професори? Јас лично не...
Потполно се сложувам со тебе.Сега сум 3-та год и оваа и наредната година имам изборни предмети и на предметите што ги избрав имам професори што не се постари од 27 години т.е. што се вика вчера излегле од клупа и со нив нема никаков проблем знаат да го поделат часот да предаваат и да им остане време за разговор со нас,додека пак постарите професори користат застарени методи на предавање и замислете 30 или 40 години секој ден да се расправаш во школо со деца не е ни чудо што половина од постарите професори изгледаат ко будали по однесување и хистерија јас лично не би можел да издржам зошто знам што им правиме на моите професори и тоа да ми го прави некој на мене ема шанси:uvo:

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
Profesorite se za nigde :D

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Професорите треба да се строги имаат свои принципи на испрашувања итн и некогаш ние мислиме дека сме во право али грешиме секогаш професорот е во право (у случај да те малтретира тоа е друго прашање) и треба да се почитува зборот на професорот а не да се правеш попаметен од него.. :)

Член од
14 мај 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
za toa te podrzuvam brat no ima momenti i koga ucenicite se vo pravo

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Старите професори се катастрофа.Голем дел од нив не знаат како со деца.Најмногу од се ме нервира кога на пример професорите по некои предмети како физичко, ликовно пишуваат оцени според тоа како ти се другите по други предмети.И така јас имам 3 физичко, а некои што немаат ни на час цапнато, па ни можат да спортуваат и имаат 5 по математика, физика имаат 5 и физичко.Крајно ме нервира тоа.Мразам професори кои се како роботи, го кажуваат своето и штрафта дома.ни објаснување ни ништо.Ако не знаат да се справат со деца нивни проблем.Како истите ученици кај еден професор се мирни и се е во ред во одлична атмосфера а за друг се само "куп" домашно невоспитани парталковци?Многу од професорите треба да се сменат.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
кај нас има некои професори т.е. роботи како шо ги нарече ама еве на пример кај нас ако не си дете на директор или доктор не те пулат...ама таквите ги има неколку другите се супер имаат разбирање,а особено кај некои место да те испрашуваат си дискутираме...сеа кога ќе одам гимназија знам дека ме чека најлошото зато несакам основно да си завршам :(

V

Viktoranius

Гостин
Професорите многу се занесуват ако му бодеш очи на некој ако треба да одговараш за 4 нема ни да те испраша ќе ти стави 2..
Море нека стават 2 другото е лесно.:pos:

Онтопик ....

Професорите се шовинистички растроени копилиња, што немат друга работа и не пренатрупуват со учење. Ама за среќа јас им го знам крајот, и вешто се справувам со нив.

Ако има некој професор на форумот, слободно нека иде во три ..........:bip:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
ZA NEKOI NE VREDI DA SE SISKUTIRA..ZA RAZLIKA OD DRUGI KOI SE DUSICKI...JAS SUM SREDNO..ZA NATAMU NE ZNAM KAKVI KE SE...

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Apsolutno ima situacii koga profesorite se odnesuvaat nezainteresirano i ne pruzat nikakva poddrska na ucenicite, ama mnougu cesto i ucenicite znaat da ja zloupotrebat dobrinata na profesorite koi se posvetuvaat i se potolerantni, jas toa go znam oti imase takvi i mojot klas taka da...MOZEBI taka i vi treba

Член од
3 декември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
ej na temava ne mi se komentira od prosta pricina sto ne mozam da go podnesam poimot profesor,zaso se tolku iskompleksirani,ne znaat so da pravat.sepak ima i nekoj sto se fini i dobri,pa i muabet moze da si napravis kako covek,ali vo globala se slaknati...

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Имат некој се ептен коректни,имат некој заглавени во комунизмот. Јас 1 минута ако влезам после преофесорката,одма ме запишвет и директно неоправдан,а тие ко ке каснет?Никој ништо не им велит,па после уште од одмори ми кратит за да ја довршит лекцијата и уште викат Па ајде,за еден мал одмор немат да ви се сронит бисерот :uvo: . А имат некој ( само еден е, барем мене само еден таков ми предават ), ако закаснам една минута,не ме запишвит и ептен е коректен,во поглед на се,предават фантастично и никогаш никој ученик не бил оценет со помала отцена од 3,просто те терат да научиш. Да беа сите како него.....

Kajgana Shop

На врв Bottom