Какви патики носите?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Моментално носам Најк и Асикс...иначе имам купени Пума и Конверс...али не ѓи имам заносено уште:)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
НАЈК оригинал , на кирилица вака напишано

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Ај во ред е различни вкусови, но зошто побогу давате над 50 евра за патики кои немаат анатомски влошки како ванс, конверс итн? Тие практично не вредат нешто многу повеќе од овие по пазар што можете да ги купите.
Кога се купува патики се гледа на
1. да имаат анатомска влошка за да се добра потпора на стапалата а со тоа и на целиот грб
2. да имаат дупчиња или барем да се од кожа/платно зошто пропушта воздух и нема да се потат нозете
3. доле да не се рамни за да не се утепате на некој лизгав под.
Незнам зошто мислиш така, ама Вансот ми се најудобни патики што сум ги имала. Имаат влошка и не се рамни. Е дупчиња сега немаат... А за конверс се надевам мислеше на старките, затоа што другите конверс (или барем јас тие што ги имав) ми беа тешки али ептен удобни, и имаа се што бараш.

Член од
5 јуни 2010
Мислења
114
Поени од реакции
13
11585_0_2_300.jpg adidas-barricade-V-Pink.jpg sega planiram vakvi da si zemam.ako znae nekoj koja cena se neka kaze

Член од
5 јуни 2010
Мислења
114
Поени од реакции
13
супер се колку ги зема ако не е тајна?

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
моментално Converse и Mania (широки) :smir:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Еве се моите патитки од Aдидас од пред неколку дена само што се цели бели и лепенките едната е сребрена, а другата е сина со цветчиња. Многу се убави и удобни за носење:pipi:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Незнам зошто мислиш така, ама Вансот ми се најудобни патики што сум ги имала. Имаат влошка и не се рамни. Е дупчиња сега немаат... А за конверс се надевам мислеше на старките, затоа што другите конверс (или барем јас тие што ги имав) ми беа тешки али ептен удобни, и имаа се што бараш.
Јас кога прашав во ванс ми рекоа дека немаат, така да не ни пробав. А за конверс да мислев за старките кои најчесто и се купуваат. Баш пред некое време гледав патики низ Скопје и не зборам на памет ако на тоа мислиш :)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
хммм...немам слика..
ги купив од Софија пред некое време..не се марка..ама не се делам од нив :)

Kajgana Shop

На врв Bottom