stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Пред две недели
Хахах вакви и јас имав пред месец времеНАЈК оригинал , на кирилица вака напишано
Незнам зошто мислиш така, ама Вансот ми се најудобни патики што сум ги имала. Имаат влошка и не се рамни. Е дупчиња сега немаат... А за конверс се надевам мислеше на старките, затоа што другите конверс (или барем јас тие што ги имав) ми беа тешки али ептен удобни, и имаа се што бараш.Ај во ред е различни вкусови, но зошто побогу давате над 50 евра за патики кои немаат анатомски влошки како ванс, конверс итн? Тие практично не вредат нешто многу повеќе од овие по пазар што можете да ги купите.
Кога се купува патики се гледа на
1. да имаат анатомска влошка за да се добра потпора на стапалата а со тоа и на целиот грб
2. да имаат дупчиња или барем да се од кожа/платно зошто пропушта воздух и нема да се потат нозете
3. доле да не се рамни за да не се утепате на некој лизгав под.
Јас кога прашав во ванс ми рекоа дека немаат, така да не ни пробав. А за конверс да мислев за старките кои најчесто и се купуваат. Баш пред некое време гледав патики низ Скопје и не зборам на памет ако на тоа мислишНезнам зошто мислиш така, ама Вансот ми се најудобни патики што сум ги имала. Имаат влошка и не се рамни. Е дупчиња сега немаат... А за конверс се надевам мислеше на старките, затоа што другите конверс (или барем јас тие што ги имав) ми беа тешки али ептен удобни, и имаа се што бараш.