- Член од
- 10 април 2009
- Мислења
- 337
- Поени од реакции
- 16
и јас последно вакви купив и најмногу ги сакам затоа што лесно се чистатИмам многу, но овие ги купив последни и најмногу ги носам:
и јас последно вакви купив и најмногу ги сакам затоа што лесно се чистатИмам многу, но овие ги купив последни и најмногу ги носам:
Најуба патика.Стандард без многу импровизации, квалитетни. Исто и јас вакви имам само обратно црни со бели тракиВакви :
Ама две, нормално.
And the God invented Nike Air MaxКога се купува патики се гледа на
1. да имаат анатомска влошка за да се добра потпора на стапалата а со тоа и на целиот грб
2. да имаат дупчиња или барем да се од кожа/платно зошто пропушта воздух и нема да се потат нозете
3. доле да не се рамни за да не се утепате на некој лизгав под.
Најуба патика.Стандард без многу импровизации, квалитетни. Исто и јас вакви имам само обратно црни со бели траки
Прегледај го приврзокот 31782Прегледај го приврзокот 31783Прегледај го приврзокот 31784........Aсиксот за носење ми се најудобни....Имам исти модел како на сликата...само сив.......Моментално носам Најк и Асикс...иначе имам купени Пума и Конверс...али не ѓи имам заносено уште
Не само тие, туку општо Адидасот е многу квелитетен.
Еве ги моите Адидас купени 1990 !
Uploaded with ImageShack.us
Да 20 години, и тоа и фудбал е играно со нив и на село се носени. На сликава се исперени и сега делуваат скоро како нови.20 години? стварно се квалитетни и да се платат поскапо се исплаќа останатите марки патики колку шо имам носено неможат да се споредват со квалитет ако има некој шо имал носено друга марка а квалитетна нека се пофали да знајме
Пума можи и не спаѓа во ова категорија мн лош квалитет имат или имаја од ко ми се скинаја две рала едно подруго во краток период не ми ни текнува да купамСамо Најки, Адидас и Пума признавам од патики (и Соломон тука некаде aко ги рачунаме за патики), овие "модниве марки" не траат долго