Какви патики носите?

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.545
Поени од реакции
4.431
Од вчера сум горд корисник на овие :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од вчера, ги имам патиките на Фелипе Маса :eek:jea:

Само што се побели, на сликава белава боја жолта е направена :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Кога се купува патики се гледа на
1. да имаат анатомска влошка за да се добра потпора на стапалата а со тоа и на целиот грб
2. да имаат дупчиња или барем да се од кожа/платно зошто пропушта воздух и нема да се потат нозете
3. доле да не се рамни за да не се утепате на некој лизгав под.
And the God invented Nike Air Max :cuc:

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
Најуба патика.Стандард без многу импровизации, квалитетни. Исто и јас вакви имам само обратно црни со бели траки

од овие поубај и поиздржливи нема и јас имам маста му ја имам изваено од носење само ги калваш в машина за перење цели ни врвци да вадиш ништо и излегват пак како нови и сега сакам пак да си земам и то исти како претходните

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Не само тие, туку општо Адидасот е многу квелитетен.
Еве ги моите Адидас купени 1990 !

Uploaded with ImageShack.us

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Моментално носам Најк и Асикс...иначе имам купени Пума и Конверс...али не ѓи имам заносено уште:)
Прегледај го приврзокот 31782Прегледај го приврзокот 31783Прегледај го приврзокот 31784........Aсиксот за носење ми се најудобни....Имам исти модел како на сликата...само сив.......
Пумата ѓи добив на поклон...не с емој тип на патики,али се добри.Малку ми се незгодни за одење бидејки имам малку пошироко стапало,а тие се тесни......Имам исти како на сликата...Сици и знакот од пума е црн.....
Најкот исто ѓи добив на поклон....и можам да кажам најквалитетна патика што ја имам досега носено.....
Од конверсот не можев да најдам соодветна слика:):)

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
Не само тие, туку општо Адидасот е многу квелитетен.
Еве ги моите Адидас купени 1990 !

Uploaded with ImageShack.us

20 години? стварно се квалитетни и да се платат поскапо се исплаќа останатите марки патики колку шо имам носено неможат да се споредват со квалитет ако има некој шо имал носено друга марка а квалитетна нека се пофали да знајме

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.575
Денеска си купив 2 пара патики:
Првиве се Quiksilver

А вториве се Најк

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
20 години? стварно се квалитетни и да се платат поскапо се исплаќа останатите марки патики колку шо имам носено неможат да се споредват со квалитет ако има некој шо имал носено друга марка а квалитетна нека се пофали да знајме
Да 20 години, и тоа и фудбал е играно со нив и на село се носени. На сликава се исперени и сега делуваат скоро како нови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само Најки, Адидас и Пума признавам од патики (и Соломон тука некаде aко ги рачунаме за патики), овие "модниве марки" не траат долго :)

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
Само Најки, Адидас и Пума признавам од патики (и Соломон тука некаде aко ги рачунаме за патики), овие "модниве марки" не траат долго :)
Пума можи и не спаѓа во ова категорија мн лош квалитет имат или имаја од ко ми се скинаја две рала едно подруго во краток период не ми ни текнува да купам

Kajgana Shop

На врв Bottom