Па не ставај сол впатики шотие ?добра ама солена патика
Кога ќе донесат во BUZZ, инаку другите продавници, евентуално во Sport Vision (иста фирма се уствари, ама некогаш знае да залета нешто што е за у Баз и во обичните продавници). Сега го ѕирнав сајтот имаат Force High. А од Jordan имам приметено имаат модели кои ги имаат само во продавница, не ги ставаат на сајтотСе наоѓа негде низ Скопје, Nike Jordan mid и Nike Air Force 1 mid?
Како си задоволен од Џорданките?Да се надоврзам на одличнава тема...
Пошто ретко се наоѓаат добри патики во МК (а скоро никогаш во големи броеви), чат-пат нарачувам од странство преку другари, или сам си зимам каде најдам (кога се патуваше на раат).
Инаку, претежно Jordan (кецот ми се нај casual), и по некој AF1 Flyknit за во сред лето, и се имаат покажано како многу издржливи (Jordan-ките). Ова ми стигна меѓу последните:
Прегледај го приврзокот 294326
Имам и ептен фрлено мерак на Jordan React Havoc PSG, само ми испратиле (и донесоа) погрешен број![]()
. Морам да ги продавам некако сега (ако на некој му фати око нека пише, да не правам plug-ови - US11).
Прегледај го приврзокот 294330
Ќе се надоврзам со друго од колекцијата во некој следен пост.
Сите патики за трчање се добри за било што друго. Пената во ѓонот е таа што го прави комфорот а неа ја немаш во другите модели. Секогаш кога ќе ме викне некоја другарка да пешачиме искачам со патиките со кои што трчам.Прегледај го приврзокот 294376
Ultraboost 21
Дали патика за трчање е добра патика за пешачење на долги релации?
Се мислам дали да ги земам гледав ревјус на јутјуб биле тешки како за патики за трчање, можда некој има искуство со овие патики?
Еве и јас се зачудив тоа толку скапи а тешки биле мислам која е поентата ако не? Можда у друг контекст е кажано како што велиш поврзано со респонзивност на ѓонот али малку чудно ми зазвучи дека е heaviest running shoe...Сите патики за трчање се добри за било што друго. Пената во ѓонот е таа што го прави комфорот а неа ја немаш во другите модели. Секогаш кога ќе ме викне некоја другарка да пешачиме искачам со патиките со кои што трчам.
Иначе не знам дали те сфаќам добро ама викаш Ултрабуст дека биле тешки, втф, од кого читаше reviews жити се, да беа лоши или тешки патики немаше да коштаат ѓавол и пол. Не мешај тежина со респонзивност на ѓон, друго е тоа, респонзивноста ги одделува патиките од патики за кратки трки (до 10км) и патики за 21/42км.
Тие ситни грамови тежина во споредба со Flyknit 4% и другите патики што коштаат 250 евра плус, ти менуваат нешто само ако си Елиуд КипчогеЕве и јас се зачудив тоа толку скапи а тешки биле мислам која е поентата ако не? Можда у друг контекст е кажано како што велиш поврзано со респонзивност на ѓонот али малку чудно ми зазвучи дека е heaviest running shoe...
https://youtu.be/azKqBO0oWP4 околу 05:25 кажува за тежината на патиката.