Какви патики носите?

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Ваков модел само друга боја... претходно имав адидас НЕО и се распарчија за 6 месеци, а носени примерно. Катастрофа/

Маршал, колку се овие од порше ?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.708
Темава би можела да се преименува во "Какви патики носите и колку сте задоволни" за да може да се развие дискусија.
вака темава е фалбаџиска и бескорисна.
бар мене баш ме заболе стојко некој какви патики носи :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.059
За жал, темава е фалбаџиска :) Патем цело време сум на искушение да си купам Crazy8 од Finishline, имаат гага шипинг деноиве и цело време од десна страна на ФБ ми фуче реклама... Ама па после кој ќе ги пакува по куфери... башка на бродов доволни ми се 4те пара патики кои ги имам во моментов. TopTen за носење, NewBalance (забораив кој број) скроз бели за на работа, Climacool за у теретана и за по улиците на Козумел, Мексико и And1 кои ги донесов од дома, при срце ми се иако се 4 години стари на крај ќе морам да ги фрлам у отпад бидејќи сум со ограничен простор во однос на куфери :/

Член од
26 април 2013
Мислења
48
Поени од реакции
42
Reebok и многу сум задоволна од нив онака спортски модел.
А пред некоа време купив Converse не стартки исто така по спортски модел кожени. Но воопшто не сум задоволна многу време требаше додека да се опуштат првиот месец едвај го обував па ми ствараа плуски сега се добри,но ако не ги облечам подолго време потоа исто се случува -_-

Kajgana Shop

На врв Bottom