L
На татко ми му дале вакви борба има за да му ги земам, два дена не збориме.. Не сака да се трампаме со едни други поскапи! :|
патикиве ме потсекјаат на супер мариоНа татко ми му дале вакви борба има за да му ги земам, два дена не збориме.. Не сака да се трампаме со едни други поскапи! :|
И твоите се профи баш орџинале...патикиве ме потсекјаат на супер марио
Кога му реков мал калап се, сега се мој он ги зема моите за кошарка. Иначе овој модел само...
Колку е патичево ама црно сакам јас со жолт Nike ? Во Nike Веро го гледав околу 4500 беше а сега има ли некој попуст ?
Не е многу битно од каде ги купуваш, битно е да го погодиш моделот. Кога мислам на моделот, мислам на тоа која ти е намената на патиката, колку планираш да ги носиш, итн.Moze li nekoj predlog od kade moze vo mk da se kupat dobri kvalitetni patiki adidas posto citam po forumov skapi se a nemaat kvalitet. Dali vo sport m se dobri
Dali nekoj znae cena na ovie tri modeli na patikiМоментално си ги мењам овие 3 пара на патики :
Converse Weapon многу добра и многу квалитетна, и удобна висока патика. Веќе 1 година ги носам и гајле си немаат, ко нови се.
Adidas G20655 Исто така многу добра патика, како со квалитет, така и со цена.
Nike FlyClave Ltr. Типично летно патиче, лесно и удобно за носење, штета што кожата е премногу осетлива па избегнувам секојдневно носење.
А за патики што би сакал во иднина да ги имам, да не пренатрупувам сега со слики, бидејќи ми се допаѓаат премногу од моделите на DC, а и секако, би сакал да зеам Nike Air Max ... нели, треба Београдска шема да се врати знаш оно братеееее Шала на страна, ДА за Air Max, но класични (црно-бели) или така некој поедноставни, а не како овие што најчесто ги гледам низ град со сите можни бои на нив.