Какви патики носите?

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Член од
18 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
55
Е стварно не ги разбирам денешниве деца... Родителите со по 100 евра плата, ама мора да се носи оригинал па ке ги плаќаат дури и на рати... Јас купувам максимум до 1000 денари патики и на едно 3-4 месеци ги менам. Зошто да купам скап оригинал за да го носам како некој по 3 години. Дури имам видено и искинати патики да носат ама оригинал се знаеш, па нема веза што се партали....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е стварно не ги разбирам денешниве деца... Родителите со по 100 евра плата, ама мора да се носи оригинал па ке ги плаќаат дури и на рати... Јас купувам максимум до 1000 денари патики и на едно 3-4 месеци ги менам. Зошто да купам скап оригинал за да го носам како некој по 3 години. Дури имам видено и искинати патики да носат ама оригинал се знаеш, па нема веза што се партали....
И ја не ги разбирам некои жени што купуваат чизми секои 3 месеца или некои машки што менуваат мобилни на исто толкав период ама ако го сакаш нешто многу, ќе го купиш, па ако треба и ќе штедиш за него бе.

Еве јас сакам патики, обожавам патики, си скратувам од други поволности, ама патики си купувам и не сум дете на аристократи.

Кој сака нека си купува од 1000 и нека ги менува на 3 месеца. За мене далеку поисплатливо е купиш поскапи и да те траат ама секој со неговиот избор.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Класика.
Исти вакви, у трета година ми се влезени, немаат ни гребнатинка. Три години ги газам и ич не ми е срам! Ем квалитетни се, ем одговараат со се’! :D
До душа сеа служат како втора алтернатива, 3rd alternative kit, за у Лига на Шампиони. :pos:

Нова желба ми е нешто вакво...

Али планираните пари за нив отидоја на друго, така да ќе почекам...:pipi:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Пред два дена ми стигнаа вакви ги земав 95$ со се испорака до Бугарија а сега гледам дека цената им е намалена на 46$+30$ за испорака преку ЕМС а плус има и за Македонија. :)
untitled.JPG
--- надополнето: Dec 9, 2011 10:30 PM ---
Тие шо мирисат нозите и напред одма испукат и земени од шутка или бит пазар:pos: не заебавај поарно едни од 5000 ден отколку 5 по 1000. И никој не ти вика скап оригинал да го носеш 3 години доволно е 1 година. ;)

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Пред два дена ми стигнаа вакви ги земав 95$ со се испорака до Бугарија а сега гледам дека цената им е намалена на 46$+30$ за испорака преку ЕМС а плус има и за Македонија. :)
Прегледај го приврзокот 37637

Тие шо мирисат нозите и напред одма испукат и земени од шутка или бит пазар:pos: не заебавај поарно едни од 5000 ден отколку 5 по 1000. И никој не ти вика скап оригинал да го носеш 3 години доволно е 1 година. ;)
Дај линк да разгледам какви други патики има..

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Прегледај го приврзокот 37637

Како си задоволен од патиките?? Сигурно се оригинал така? да на прават мучки и овие :D

И еве на пример нарачуваш патики и ги плаќаш..Каде треба после да ги подигнеш?

Henry14

BAUCE
Член од
20 февруари 2009
Мислења
321
Поени од реакции
49
Како си задоволен од патиките?? Сигурно се оригинал така? да на прават мучки и овие :D

Незнам колку се оргинал зошто никој не ти дава Аир Јордан за 50 $
http://www.nikeadidaswholesaler.com/air-jordan-3-retro-black-cement-grey-p-101.html
Ова е нивната реална цена :
http://www.amazon.com/JORDAN-RETRO-136064-010-VARSITY-RED-CEMENT/dp/B005J6KGPO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323600083&sr=8-1

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884

Исти се како оние тука шо се продават кај нас во адидас и гтц а ќе видеме колку ќе издржат на снег, пишува адидас а дали се оригинал ќе покаже времето за еден месец следуваат информации дали се здрави. Ако зафкнат одма реклама и правам. А ми стасаа на бугарска адреса кај еден другар оти тогај ЕМС немаа за Македонија а тука сигурно оде преку поштата. :)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Луѓе сте нарачувале ли патики од онлајн продавници?
Сакам да нарачам од Англија, и ме интересира дали се плаќа некаков данок тука и колку пара можам да си нарачам?

Kajgana Shop

На врв Bottom