Misery
30% off
- Член од
- 3 април 2011
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 2.394
Име на моделот и шо кеш се кај нас?
Име на моделот и шо кеш се кај нас?
http://e-timberland.pl/timberland-ek-2-0-cupsole-strapchukka-buty-mezczyzni-buty-casual,typ,B,MM,BC,2380572.bhtmlИме на моделот и шо кеш се кај нас?
И ја не ги разбирам некои жени што купуваат чизми секои 3 месеца или некои машки што менуваат мобилни на исто толкав период ама ако го сакаш нешто многу, ќе го купиш, па ако треба и ќе штедиш за него бе.Е стварно не ги разбирам денешниве деца... Родителите со по 100 евра плата, ама мора да се носи оригинал па ке ги плаќаат дури и на рати... Јас купувам максимум до 1000 денари патики и на едно 3-4 месеци ги менам. Зошто да купам скап оригинал за да го носам како некој по 3 години. Дури имам видено и искинати патики да носат ама оригинал се знаеш, па нема веза што се партали....
Класика.
<3 !
Тие шо мирисат нозите и напред одма испукат и земени од шутка или бит пазар не заебавај поарно едни од 5000 ден отколку 5 по 1000. И никој не ти вика скап оригинал да го носеш 3 години доволно е 1 година.Е стварно не ги разбирам денешниве деца... Родителите со по 100 евра плата, ама мора да се носи оригинал па ке ги плаќаат дури и на рати... Јас купувам максимум до 1000 денари патики и на едно 3-4 месеци ги менам. Зошто да купам скап оригинал за да го носам како некој по 3 години. Дури имам видено и искинати патики да носат ама оригинал се знаеш, па нема веза што се партали....
Дај линк да разгледам какви други патики има..Пред два дена ми стигнаа вакви ги земав 95$ со се испорака до Бугарија а сега гледам дека цената им е намалена на 46$+30$ за испорака преку ЕМС а плус има и за Македонија.
Прегледај го приврзокот 37637
--- надополнето: Dec 9, 2011 10:30 PM ---
Тие шо мирисат нозите и напред одма испукат и земени од шутка или бит пазар не заебавај поарно едни од 5000 ден отколку 5 по 1000. И никој не ти вика скап оригинал да го носеш 3 години доволно е 1 година.
http://www.nikeadidaswholesaler.com/Дај линк да разгледам какви други патики има..
Како си задоволен од патиките?? Сигурно се оригинал така? да на прават мучки и овиеПред два дена ми стигнаа вакви ги земав 95$ со се испорака до Бугарија а сега гледам дека цената им е намалена на 46$+30$ за испорака преку ЕМС а плус има и за Македонија.
Прегледај го приврзокот 37637
--- надополнето: Dec 9, 2011 10:30 PM ---
Тие шо мирисат нозите и напред одма испукат и земени од шутка или бит пазар не заебавај поарно едни од 5000 ден отколку 5 по 1000. И никој не ти вика скап оригинал да го носеш 3 години доволно е 1 година.
Незнам колку се оргинал зошто никој не ти дава Аир Јордан за 50 $Како си задоволен од патиките?? Сигурно се оригинал така? да на прават мучки и овие
И еве на пример нарачуваш патики и ги плаќаш..Каде треба после да ги подигнеш?
Исти се како оние тука шо се продават кај нас во адидас и гтц а ќе видеме колку ќе издржат на снег, пишува адидас а дали се оригинал ќе покаже времето за еден месец следуваат информации дали се здрави. Ако зафкнат одма реклама и правам. А ми стасаа на бугарска адреса кај еден другар оти тогај ЕМС немаа за Македонија а тука сигурно оде преку поштата.Како си задоволен од патиките?? Сигурно се оригинал така? да на прават мучки и овие
И еве на пример нарачуваш патики и ги плаќаш..Каде треба после да ги подигнеш?