Какви луѓе ве нервираат/не поднесувате

Каков тип на луѓе не сакате:

• Дволични

Гласови: 84 28,7%
  • Со негативна енергија

Гласови: 85 29,0%
  • Преваранти

Гласови: 39 13,3%
  • Лажговци

Гласови: 46 15,7%
  • Од оние што се фураат/се прават којзнае кои се

Гласови: 80 27,3%
  • Од оние што мислат дека се знаат

Гласови: 66 22,5%
  • Татини мази/галеничиња

Гласови: 40 13,7%
  • Ќе наведам какви....

Гласови: 38 13,0%
  • Не ме нервираат никакви

Гласови: 22 7,5%

• Вкупно гласачи
    293

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Покрај веќе наведените, ме нервираат и оние луѓе кои никогаш немаат еден добар збор за луѓето да кажат. Петко е ваков, Ристе е таков, Миле не чини, Цацко е тапа, оној е катастрофа... Ме пунат со негативна енергија. Ќе седнеш со некој на кафе и само негативни работи за луѓе слушаш... аман не може сите да не ти чинат бре човек и тогаш си мислам, ако за сите вака збори, гарант на други и за мене истото го вика....па така од таквите луѓе се оддалечувам во најкус можен рок.

M

Muranyi

Гостин
Иако ме нервираат и одбиваат скоро сите наведени категории во анкетата,органски не можам да поднесам луѓе кои само се жалат за се што им се случува во животот.Од оваа категорија пак,посебно ме нервираат луѓе кои везден и хронично се жалат дека немаат пари и ти бараат пари на заем секој први во месецот.А од овие пак,најмногу ме нервираат луѓето на кои ќе им позајмиш пари,бидејќи си се заебал и ги сожалуваш,а потоа си молчат за парите и те принудуваат да им спомнеш сам,иако не сте се договориле така.
Сума сумарум,посебно ме нервираат луѓе кои нон-стоп се жалат и ме полнат со негативна енергија и луѓе кои не си стојат на зборот,поточно лажговци.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ме нервираат луѓе кои од првото запознавање сакаат да сме најдобри пријатели, да си кажеме се’, да се слушаме секој ден етцетера.
Такви луѓе ми се голема гњаважа, а најчесто сето тоа го прават со добри намери, па едниствениот начин да побегнам од нив е да ги сведам контактите на минимум.

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Ме нервираат луѓе кои од првото запознавање сакаат да сме најдобри пријатели, да си кажеме се’, да се слушаме секој ден етцетера.
Такви луѓе ми се голема гњаважа, а најчесто сето тоа го прават со добри намери, па едниствениот начин да побегнам од нив е да ги сведам контактите на минимум.
Сосема одговарам на описот, само немам баш добри намери. Сакаш ли да се дружиме, етцетера?

L

Luki Junior

Гостин
Квази либерали, квази хуманитарци, квази револуционери, квази интелектуалци, квази експерти, квази тролове, квази политичари, квази уметници, квази филозофи, квази хакери, квази новинари, квази проповедници, проповедници, квази шофери, квази земјоделци, цревата од државната администрација, квази скупски педери, скупски педери, квази студенти, квази историчари, квази патриоти, квази националисти (на гол газ пиштоли), данокчии, квази кремчиина, уплаќачи на спортска, коцкари, квази коцкари.... Листата е голема... :D:D:D:D:D
--- надополнето: 4 март 2013 во 10:41 ---
Ти многу сакаш да ме гњавиш, Змејко.
Виде оти Мац Мац не го ферма, и сега си тера друга жена да му раѓа ВМРОвченца.... Он е млад, благонадежен, интелегентен, образован, мотивиран македонски интелектуалец шо ќе не изваде од вија темни времиина шо са се зададеле на нашата мила и напатена мајка татковина, на чело со пресветлиот лидер Гвујо... :)

D

Daedalus

Гостин
Ме нервираат фаци без свое јас. Луѓе кои имитираат други луѓе, им се улижуваат на други луѓе и ги идеализираат сите со поголема самодоверба од нив самите.

С

Спасе супата

Гостин
Луѓе со премногу его и ич суперего.

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Кога сум во мир со себе никој не ме нервира. Може да ми биде евентуално смешен или за жалење. Кога не сум во форма - сите ме нервираат. Згора на тоа, се нервирам што се нервирам и трошам енергија за џабе :P

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Кога имав 13 ме нервираа сите луѓе. Кога имав 16 имав ги мразев сите луѓе. Кога имав 19 ги потценував сите луѓе. Неколку години потоа ги сожалував. Сега немам време ни за тоа.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Не гледам хипстери во анкетава... :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.640
Поени од реакции
9.877
Не знам за вас, ама мене најмногу ме нервираат сезнајковци кои себеси се преценуваат, а сите други потценуваат. Ме нервираат и "луѓе " кои вредноста на човекот ја проценуваат по дебелината на нивниот паричник, кога дискутира некој за некоја област каде што најблизок сусрет со таа тема имал кога комшијата на третиот братучед му кажал на фризерот, а овој слушнал, Исто луѓе кои немаат почит спрема постарите персони и животните, луѓе што се хранат со трачеви и невистини и се ситат на туѓа несреќа. Дволични персони кои седат со тебе и те гушкаат, оговарајќи некој, и со брзина на светлината трчаат кај тој некој што го оговарале и го осипуваат со комплименти(овие ме нервираат највеќе) и уште многу други нелуѓе што моментално не ми доаѓаат на ум..

B

Borg_Drone

Гостин
Мислам дека тука во оваа листа не треба да припаѓаат луѓето со негативна енергија.Тие луѓе се исполнети со негативна енергија поради некаква причина.Не може некој да биде исполнет со негативна енергија без причина.На крај крајава ако некој таков здогледате, немојте да се обидувате да му ја зголемите негативната енергија со некакви ваши коментари во „паметњакович стајл“.Зошто така само вие ќе испаднете далеку поодвратни.
Што се однесува до листата, следниве луѓе ме нервираат: татини и мамини мази, лажговци и така натаму......

Kajgana Shop

На врв Bottom