Какви луѓе ве нервираат/не поднесувате

Каков тип на луѓе не сакате:

• Дволични

Гласови: 84 28,7%
  • Со негативна енергија

Гласови: 85 29,0%
  • Преваранти

Гласови: 39 13,3%
  • Лажговци

Гласови: 46 15,7%
  • Од оние што се фураат/се прават којзнае кои се

Гласови: 80 27,3%
  • Од оние што мислат дека се знаат

Гласови: 66 22,5%
  • Татини мази/галеничиња

Гласови: 40 13,7%
  • Ќе наведам какви....

Гласови: 38 13,0%
  • Не ме нервираат никакви

Гласови: 22 7,5%

• Вкупно гласачи
    293

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Луѓе со кои не можеш да направиш муабет, полни со ограничувања, предрасуди.. Не знаат да гледаат и размислуваат во пошироки хоризонти. Не поднесувам луѓе што секогаш се држат до зацртаните линии и се плашат да погледнаш што има позади нив. Луѓе што немаат свое лично мислење, и веруваат на другите.. и ги прифаќаат туѓите мислења за свои без да размотрат дали се во право или не.
И дефинитивно мразам песимисти, нешто што ми ја убива енергијата се такви луѓе..
Проста раја everywhere..
Ретко се наоѓаат луѓе што се open-minded и тоа е навистина жално.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Мразам луѓе, посебно девојки што оставаат на seen.

OIU

Член од
21 декември 2012
Мислења
124
Поени од реакции
261
Не мразам никој, добро е што има секакви на овој свет за да не ни биде монотоно. Ама признавам , ми одат на нерви татини и мамини размазени дечиња кои не знаат како е со пот да го заработиш секој денар, па трошат како луди и фрлаат пари на се што треба и не треба. Не сакам ни такви кои немаат да си фрлат сол в очи , а се прават кул фаци што пијат кафе на тренди места , се дружат со елитата и даваат лажна слика за себеси. Општо не ги поднесувам тие што гледаат низ призмата на парите. Не сакам предрасуди, мразам озборувања, мешање во други животи. Сакам луѓето да немаат граници, да има повеќе авантуристички дух во нив и желба за поинтересен живот, а не тој банален просечен ден кој вклучува одење на работа и добар сон да е се што им треба. Има секакви, ако набројуваш нема крај.. Често од сите нив ги избегнувам оние кои многу зборуваат, а уствари малце кажуваат, оние кои се смеат, а уствари не им е смешно. Се што сакам е луѓето да се природни, ќе ги прифатам секакви, само да не се фејк, да немаат маски, да не се се прават нешто што не се.

W

wicked_1

Гостин
закоравени хипстери од средно шо си играат атеисти

едит: и сите слични шо ги "еб*" системот

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Недостасува ГЛУПО-ТВРДОГЛАВИ.....

страшно ме нервираат глупи луѓе..па уште и да е истовремено тврдоглаво копиле... ууууу.. од такт ме вади... неписмен да е, ќе го описмениш.. ама овој бре ни два грама памет на прима у тоа празната црпка...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Шо ми зборуваат за Петко, Трајко, за неговиот живот, проблемите, шо напраел, како напраел и шо ми ги пра тестисиве дињи со проблемите на некој 5-ти.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Луѓе што не знаат да објаснат кои се причините за некое нивно однесување или особина. Делува како да немаат допир со себе. Уште полошо е ако се гордеат со тоа однесување или особина, а немаат ни зборови за да ги објаснат.[DOUBLEPOST=1414178114][/DOUBLEPOST]Луѓе што не знаат да објаснат кои се причините за некое нивно однесување или особина. Делува како да немаат допир со себе. Уште полошо е ако се гордеат со тоа однесување или особина, а немаат ни зборови за да ги објаснат.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Циници, поготово оние хардкор циници, кои никогаш не ни даваат нагласок дека се заебаваат на туѓа сметка, глумејќи дека го респектираат мислењето на соговорникот. Едноставно цело време се иронични, и полни со себе, но за разлика од нормалните луѓе кои на крај објаснуваат дека се шалат, овие си ќутаат и после кај другите се фалат - објаснуваат како го реметеле соговорникот.

Член од
29 септември 2014
Мислења
100
Поени од реакции
33
Мрчатори како се им е лошо и ништо не им оди во животот а при тоа ништо не прават тоа да го сменат,радознали оговарачи исто опасна категорија и навидум располозени и среќни глумци а всушност обични злобници

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
сељандурки кои мислат дека се нешто нај нај, со слични пози, изваени цицки, миничи со напрчен газ и напрчени муцки и шо остава срцина во коментари ,се лигуша

Kajgana Shop

На врв Bottom