Какви деца сакате да имате?

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Пред све живи здрави , ама ако имам можност да бирам сакам две машки светли накај плави , палави како мама , паметни како тато . И една прекрасна ќеркичка , и таа паметна како тато а слатка на мама . Сакам да се живи , да има и ред и неред , и да сме соединети дома пред нив кога ги воспитуваме ... Ама ова само сакам ...

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Силни како мене,убави како мајка им и интелегентни како двајцата.

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Прво кое мислам дека на сите им е важно е тоа децата да бидат прави,здрави и живи без разлика на другите секундарни обележја.Мегутоа сите имаме некои скриени желби па мојата е да имам едно машко дете и да личи на татко му и едно девојче и да личи на мене.Ама желбите не ни се поклопуваат со мојот избраник зашто тој сака близнаци или три деца.Кој ке победи ке видиме!!:pos2::pos2::pos2:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
На повекето парови мислам дека за првото дете им е сеедно од кој пол ќе биде детето , а за второто сите си имаат некоја скриена желба и сакаат да си разменат

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Прво неќам деца туку сакам ДЕТЕ"DDD,и тоа ке биде машко односно мажиште пошто имам рецепт за правење синови:), исто така да биде личен на забеган и да ги тепа сите деца од зградата,да биди шеф на мафија и јас да седам и да уживам а он ке работе за мене после тоа да слуша метал, ако не па рок и тоа ако не му се свига го остаам рапер да биде др. ништо:DDD,после тоа...шо знам..засеа толку..

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Тројца црнци и два кинези. По можност и еден индијанец!!! :star:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Први деца близнаци,машко и женско,а второ си сакам уште едно женско :jaj:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Masko i zensko, za da mozat da im se doverat na po eden od roditelite, bidejki se znae deka e tesko da se doveri zensko na tatko i masko na majka. mislam deka edno masko i edno zensko bi bilo sovrseno

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Macedalien напиша:
Тројца црнци и два кинези. По можност и еден индијанец!!! :star:
Маце ти си ненормален

туку малце оф топик,не дека коментарот од погоре(мојот) беше он топик али ајде..
Маце..кај се изгуби бе човече,те нема бог знае од кога...ни трага ни глас од тебе...:uvo:

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
ahhh deca koj ke gi trpi ama bi sakal 2 muski ili zenski niso pojke

Kajgana Shop

На врв Bottom