Какви деца сакате да имате?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Женското, слатка фаца со закачени две зеленки и две пропратни дупчиња уз смеење.
Машкото, фраер до бескрај, рокер на мама.
Едно од овие, ќе мора да се дуплира.
Ако не излезат вакви, ќе ги вратам назад!
Баш би сакал да видам како ги враќаш назад :)
Он топик: Да бидат уште попаметни од тато. Синот да биде шмекер ипол. А ќерката да не дозволува толку лесно да ја шмека некој. Нека игра со машките. :wink:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Баш би сакал да видам како ги враќаш назад :)
Он топик: Да бидат уште попаметни од тато. Синот да биде шмекер ипол. А ќерката да не дозволува толку лесно да ја шмека некој. Нека игра со машките. :wink:
Лелеле човече ме изнасмеа....:pos2::pos2::pos2::pos2:
Он топик:
Мислам дека секој маж посакува првото дете да му биде машко нели? :smir:
Епа исто и јас, првото да биде машко и да е здраво и да биде шмекер ипол( како што кажа ШМЕКЕРОТ ГОРЕ :pos2:), а второто (пошо сакам две деца, едно е малку, три се веќе многу:pos2:) може да биде и женско или пак машко...Само да се здрави, да не ми бидат проблематични:smir::helou:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Лелеле човече ме изнасмеа....:pos2::pos2::pos2::pos2:
Он топик:
Мислам дека секој маж посакува првото дете да му биде машко нели? :smir:
Епа исто и јас, првото да биде машко и да е здраво и да биде шмекер ипол( како што кажа ШМЕКЕРОТ ГОРЕ :pos2:), а второто (пошо сакам две деца, едно е малку, три се веќе многу:pos2:) може да биде и женско или пак машко...Само да се здрави, да не ми бидат проблематични:smir::helou:
Ххахаха:pos2: Пер многу сакаш ти...Ем здрави, ем не проблематични! Па ако бидат здрави мора да ти праат и проблеми понекогаш, Зашо нели синчето шмекер ипол накај два...Па можеи типка со бееб на врата да ти застане:toe:...:pos2::pos2:

Него остај тоа јас да се изјаснам..
Сакам машки деца, или паак машко и женско (битно две), али онака некако посебно сакам машко..Да биде фраерче, онакво рокерче и скејтер или бајкер на тато:)):vozbud: А девојчето да не биде да речам..Шмизла..и таква да биде ‘unique‘...и да се носи у мојот сегашен стил ..Онака у некој рок..хипи‘ стил!!!:wink::helou:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Si[M]onA;3166072 напиша:
Ххахаха:pos2: Пер многу сакаш ти...Ем здрави, ем не проблематични! Па ако бидат здрави мора да ти праат и проблеми понекогаш, Зашо нели синчето шмекер ипол накај два...Па можеи типка со бееб на врата да ти застане:toe:...:pos2::pos2:

Него остај тоа јас да се изјаснам..
Сакам машки деца, или паак машко и женско (битно две), али онака некако посебно сакам машко..Да биде фраерче, онакво рокерче и скејтер или бајкер на тато:)):vozbud: А девојчето да не биде да речам..Шмизла..и таква да биде ‘unique‘...и да се носи у мојот сегашен стил ..Онака у некој рок..хипи‘ стил!!!:wink::helou:
Ама мислев да не се проблематични односно да не се болни као на пример да биде ретардирано или нешто такво...Инаку ако биде здраво знам дека ќе прави бељи пошо нели шмекер ипол ќе биди, и глеаш ми доаѓаат дома женски секој ден и ми се жалат, син ти ме шмекна и си го направи меракот, а сега ми удри клоцата...:pos2::pos2: А јас ќе бидам толку горд на син ми што наместо да му удрам ќотекот ке барам совети од него да ми каже како ги шмека женските, за да добие и татко му нешто ТУЃО иако ќе биде во брак со мајка му....:pos2::pos2:

Лелелеле многу фантазии упм...:toe:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Две до три деца, во било која комбинација на полот. Тоа не ми е важно.
Во изглед како
а одвнатре како
, и палави како мали мајмунчиња со бесконечни резерви енергија. Исто креативни во повеќе погледи (како тато
), со натпросечна интелигенција, и со широки погледи кон светот.

Не знам што друго би додал овде, сепак и со пола од овие особини јас би бил најсреќен татко на светот!

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Сакам да имам најмалку 3 деца, а за нивниот пол каков ке биде не ме интересира многу,само да се здрави и живи.

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
МАшки, по можност кошаркарска петорка.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Би сакал да имам 3-4 деца сите да бидат здрави и живи и може 2 машки 2 девојчиња.

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Близнаци, машко и женско.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Не сакам деца, ќе си чувам кучиња и мачки. :)

T

TaMчЕ

Гостин
Машко и девојче...машкото да биде постаро едно 3 години :)
или пак близначиња-машко и девојче :)
машкото главен фраер во Скопје,со стилче некое да паднеш на гз и долга плава косичка(или кафеава) со плаво или зелено око :vozbud: :pipi:
а девојчето-високо со долга пуцвал косица и плаво око :)

D

dh00|

Гостин
две,машко и женско,русокоси и со сини очи (на таткото :)) али со виткана коса на мене :pipi:
но кога ќе размислам подобро...какви сака нека се,наши ќе се,ќе си ги сакаме какви и да се:smir:

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
живи здрави, убави паметни и то, ама не ми требаат ... ќе ми бидат интересни на почеток, кога ќе ми се качат на глава :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom