- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Некаде се познати и како амерички мускул,налик се перфекција а за машината некој ја фалат,некој даваат критики.ми се плаче кога ке ја видам колава , перфекција едноставно
Некаде се познати и како амерички мускул,налик се перфекција а за машината некој ја фалат,некој даваат критики.ми се плаче кога ке ја видам колава , перфекција едноставно
Зашто бе грефче? Топ е чиста работа за низ град, у лифт го збира, дома можам да си го паркирам^грефче е количево
Ја би мотор боље за тие пари и некое друго количе за во зима. Кај ќе го мкнеш ова на дождови и слично, многу неисплатлива варијанта мислам дека би искочило на крај...Зашто бе грефче? Топ е чиста работа за низ град, у лифт го збира, дома можам да си го паркирам
Не пушта вода не се сеќирај :Р Шала на страна не ти ја сваќам поентата зашто да не можеш да го возиш во зима?Ја би мотор боље за тие пари и некое друго количе за во зима. Кај ќе го мкнеш ова на дождови и слично, многу неисплатлива варијанта мислам дека би искочило на крај...
Не знам, мотор на батерии, соларни панели и слично не ми изгледа како доволно снага за лед, патишта со бари и слично...Не пушта вода не се сеќирај :Р Шала на страна не ти ја сваќам поентата зашто да не можеш да го возиш во зима?
Абе јас овде со точак (и 1 коњ на него ) зимно време на -15 возам на снег мраз, ова со 10-12 коња нема да иде. Не е шапка да ја искачуваш (мада има опција и за 4WD) и мислам ќе може (електромотор има константен обртен момент безралика на работните обртаи) ама за низ Скопје (или било кој друг град) ќе врши работа кај што улиците се мање више чисти. Јас со југо 45ка, 4 души и ски опрема сум се качувач по снег на шапка и маврово не па со ова самНе знам, мотор на батерии, соларни панели и слично не ми изгледа како доволно снага за лед, патишта со бари и слично...
Што ако треба да идете двајца или тројца или треба да пренесеш нешто?
Ептен непрактична ми е колава од аспект на кола затоа.
Хахахахаха закон ова у џеб можеш да го ставишИмам точак а сакам вакво
За 9.000 евра работи на батерии, може да се пуни на струја (има и опција за соларен панел) и по потреба има генератор кој работи и на природен гас (метан) и на бензин. Иде 105 (лимитирано на 80) доволно за во град да можеш и да претекнуваш ако треба, има домет 350-400км градска вожња, и од прилика генераторот троши околу 2 литри на 100км во град што е 3 евра бензин и 1 евро метан