Црвена веќе година и нешто,се измачив додека ја добив посакуваната нијанса но моментално е совршена
Ќе ја поносам вака уште малку,потоа сакам да преминам на коњак или медова боја,а можеби и кафена па ќе ја пуштам мојата природна боја на коса да расте,ме мрзи да ја фарбам
Јас имам природно светла коса со тенко влакно.
Сега ми е шатирана со прамени во боја на мед и бојата ми се прелева ... така да бојата на косата ми изгледа многу природно
Prirodna crna.
Probav da ja smenam vo crvena, ama ne ja bivase. Em tesko e za odrzuvanje, em ne si se dopagam posle koga ke pocne da paga bojata, pa treba na sekoi dve nedeli farbanje.
A da ne zboram za toa sto imam dolga i plus gusta kosa, pa za sekoe farbanje mi trebaa najmalku tri farbi . Bankrot :pos2:
природна кафеава....... па црна, па темно црвена, па костенливо-портокалова некоја чудна, па виолетова, па светло црвена, па портокалова и на крај и сеуште, светло црвена
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.