Каде?

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Najvazno mi e so kogo sum izlezena, a za toa kade...? Najcesto sum po diskoteki, iako ne podnesuvam golemi guzvi, a najveke bi praktikuvala domasna atmosfera bilo so drustvo, bilo so decko.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...ako sakam da bidam so toj ili taa sto sakam da bidam, uopshte ne mi e bitno kade, sekade ke mi bide prijatno...samo da ne e prebuchno mesto pa da se gleame i nadvikueme kako dvajca "gluvi i mutavi"...

Jan|4ka

Luda Devojka
Член од
21 август 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
U posledno vreme kisnam u park..i se zazalev za diskoteka ili kafan4e..da smenam neso sakam..ali sepak park rulles

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Последнава недела - парк! Нигде не си проаѓам толку опуштено и добро како со друштвото во парк...

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Па домашна атмосфера највеќе сакам, а нажалост ретко се собираме по дома... Дефинитивно „Мон Ами„ со најблиските другарки ми е најблиску до домашна атмосфера, така да тоа би бил мојот избор после домка... И сакам кога седиме некаде на клупа и разговараме... Парк е многу изрекламиран и изнасилен, башка више кој стигне иде таму, некој да ужива, некој да се фали дека бил у парк и се начукал и премногу непотребна гужва се создава, а тоа не ми прија...

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Дома, со самата себеси и тевеприемникот.:tv:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Парк,парк,парк,покулирачко место од тоа нема,секад со смеење,секад со добро друштво...и некад може да се заскита у Маракана,ама некогаш, и сеа се чека Кастро да почне сезоната...

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Епа од сите места би одбрала да идам или у парк или кај некој дома...филмови..муабет ова она..иначе дискотеки,кафичи..неможам да смислам..едноставно таму ми е многу досадно.Дискотеките служат да се избуткаш и да си отидеш али ајде да не навлегувам во дискусија.
Според мене ПАРК.

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Најубаво ми е во кафиќи кога нема премногу гужва, за да се буткаат сите кога проаѓаат, онака да е пријатно и да има добро музиче. А да, и пред тоа на кафе негде за да си поприкажеме со другарките :3:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Парк,парк,парк,покулирачко место од тоа нема,секад со смеење,секад со добро друштво...и некад може да се заскита у Маракана,ама некогаш, и сеа се чека Кастро да почне сезоната...
I jas, i jas :)
Samo shto poslednive 2 nedeli kisnam na turnir vo mal futbal Mrshevci 2007. Navivam za "nashite" :pos:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Нема врска каде... Важно е да има добро друштво, и да е мирно без голема гужва.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Обично у парк. Али вечерва ќе биде Прилепскиот парк. Прилепчани се глеаме кај Цепенков вечер :D

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Што знам каде,не ми е важно кај сум туку со кој сум,ако сум си со друштвото кај и да идеме ќе биде интересно.Во последно време најчесто сме на кеј...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Кај и да одиме секаде ми е убаво. Без разлика дали ќе се собереме кај некоја дома, дали ќе сме во кафич или дискотека, секогаш си поминувам пренајпреубаво.

Kajgana Shop

На врв Bottom