Vo toj period ako zboruvame za najdobri i najeftini ponudi mozesh da najdesh za Grcka vo Olimpik bich.Jas uplativ gi vidov ponudite na agenciite i se odluchiv po mene za najdobrata.Vo toj period cetvorokrevet apartman so vklucena klima(pazi na site im e toa skrien trosok,go naplakjaat posebno na lice mesto po 5 evra dnevno) na odalecenost od 90 metra od plazata vo odlicen objekt so obezbeden parking.Pazi i parkingot e biten.Zadovolstvoto me kosta za deset dena vo shpicot na sezonata za cetvorokreeveten apartman so moj prevoz so obezbeden parking i vklucena klima vo cenata 360 evra.Po mene od site ponudeni objekti ovoj e najdobar stanuva zbor za hotel studio Michel ,agencijata mislam ne e vo red da ja kzam ili ne smeam neznam,nova sum.MMozebi mozam da ti ispratam poraka ako te interesira za ime na agencijata.Pozdrav,
p.s.
Kracite sekogas bile poskapi za 30 % od ovoj del,a od iskustvo ti kazuvam deka agenciite nudat pokvaliteten smestaj i poevtin.Na lice mesto obichno naogjash otpadok,ona sto ne se prodalo.Znaci necini.Agenciite davaat i popusti,i rati,a i imash i na kogo da mu se pozalish ako nesto necini.Razgledaj ako treba pomosh pishi poraka ke te upatam kade.
--- надополнето: 29 април 2012 во 21:03 ---
Sutomore definitivno.Zasto ke prashash.Pa kafe vo SM. e 0.80 centi a Paralija 4,00 evra,Pivo vo SM ima krigla za 1 evro a vamo po lokalite nema ispod 4 evra.Hranata vo SM e mnogu poevtina od grcka,vo SM Leskovacki roshtilj pleskavica sendvic odlicen sendvich 170 grama pleskavica i sto sakash vo nejze e 2 evra,a giro vo Parali 2 evra,ne te najaduvaat tri gira.Znaci bez da razmisluvash SUTOMORE za mladi e top koj saka neka zboruva.Ima dobra ponuda vo agenciive komplet so hrana i prevoz i smestuvanje za mladi.Pobaraj okolu 200 evra e se komplet .Pobaraj.
E sega pomegju Sutomore i Budva,ne treba da se prashuva BUDVA.Sto e razlikata pomegju ovie dve mesta,Budva e poshminkerska,podobri lokali,decki poshizici se e podobro.Nokniot zivott e top i na dvete mesta,e sega za razlika od sutomore Budva e duplo poskapa.Ako ti treba preku agencijava sto ti kazuvav 200 evra za se plus po deset piva navecer po edno evro 100 evra toa ti e 300 evra i top da pominesh a za budva preku agencija ke ti treba 300 evra plus po deset piva naa vecer po tri evra pivo ili 300 evra ili vkupno 600 evra.Razlikata ti e ocigledna 20 dena vo Sutomore ili deset dena vo Budva ama Budva e sepak poshizicka.Ja bi odela vo Sutomore.