Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Здраво!
Дали некој досега бил во Куба и како се снашол? Лет до таму, смештај, храна? Доколку има, споделете искуство. :)

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Здраво!
Дали некој досега бил во Куба и како се снашол? Лет до таму, смештај, храна? Доколку има, споделете искуство. :)

Au bravo. Ako otidesh, obavezno da pishesh kako si pominal, pros/cons.

Sakam u Vegas da idam letovo, ali kje vidime dali kje se dogovorime so tie od rabota, valjda kje me pushtaat:D

Член од
19 ноември 2011
Мислења
50
Поени од реакции
10
ке одам в Лас Вегас да видам македонци

Член од
17 декември 2012
Мислења
274
Поени од реакции
186
Здраво!
600 евра со авион Софиjа - Москва - Хавана и обратно. 500+ евра приватно сместуване со се храна, прошетки, сувенири. Претполагам во туристички комплекс е поскапо али не сме барали зошто имаме приjателе во Куба кои уредуваа се.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
600 евра со авион Софиjа - Москва - Хавана и обратно. 500+ евра приватно сместуване со се храна, прошетки, сувенири. Претполагам во туристички комплекс е поскапо али не сме барали зошто имаме приjателе во Куба кои уредуваа се.
Дај линк од хотелот кај што си седел.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Не бевме во хотел, а во приватна куќа со газдарица. Тоа е цена за 2 седмици. Не знам какви се цените во хотели.
Може слика од местото кај што си седел и колку е блиску до плажа итн....

Член од
17 декември 2012
Мислења
274
Поени од реакции
186
Може слика од местото кај што си седел и колку е блиску до плажа итн....
Дневниот ред на тоа патување (во декември) не беа плажи и немам искуство. Населба Ведадо мислам беше.

От куката сликано:

На покривот можеше да си пиеш кафето:

Имам слики и од самата кука и од внатре али мрзи ме да бараам сега (едно CD слики се). Може по некоj ден да постирам оште.

Последно уредено:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
ова лето ради работни обврски ќе морам да го откажам моето августско патешествие, обично зеам месец дена и одам негде во азија. е ова лето ќе правам неколку кратки авантури. првата што е сигурна е оваа
ако некој бил или има некакво инфо нека пише :)

Член од
6 март 2014
Мислења
11
Поени од реакции
0
Pozdrav bi sakal da ve prasam kade bi si pominale najubavo so drugarite imame 17 godini, kade e dobro da se otide za letniot odmor,mislam i kaj ima ubav nokjen zivot ne ni e tolku za prodavnici i za toplata voda :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Pozdrav bi sakal da ve prasam kade bi si pominale najubavo so drugarite imame 17 godini, kade e dobro da se otide za letniot odmor,mislam i kaj ima ubav nokjen zivot ne ni e tolku za prodavnici i za toplata voda :)
Бугарија (Сончев Брег, Златни Песоци, Созопол)
Грција (Закинтос, Крф)

Kajgana Shop

На врв Bottom