Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
28 ноември 2022
Мислења
585
Поени од реакции
1.098
Kade mozam da kupam novi prazni kutii //razlicni dimenzii// potrebni mi se za selidba. Blagodaram

Член од
28 ноември 2022
Мислења
585
Поени од реакции
1.098
Прегледај го приврзокот 398282Прегледај го приврзокот 398282

@Stern ...zarem nemas nekoj poznat po marketive u ili od rabota nekoj od nabavna, tehnicka sluzba?
Jas koga se selev mi dadoa od rabota mnogu ubavi, jaki, cisti kutii vo koi bea spakuvani kompjuterite.
Fala ti. Od rabota mozam ako sakam da ,,zemam,, novi od onie za medicinski otpad sto ni se ili prazni od bolnicka apteka, no ne bi sakal koga sepak moze da se kupi.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.499
Поени од реакции
13.784
Оваков спреј, или алтернатива на овој. Во Зегин го нема подолго време...

GetImage.jpeg

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.631
Поени од реакции
38.985

Прегледај го приврзокот 398299
Прекинаа да носат се од Scholl во Македонија. Не знам кој ги дистрибуираше, ама или откажале соработка или пропаднала фирмата. Не само во Зегин, ги нема ни во Еурофарм, Рамстор, Веро, dm... Јас ги купував гел влошките за патики, врв беа, немаше подобри, ама еве веќе цела година ги нема па морам да барам замена - користам едни на Balea од dm. Провери таму, може да има и некој Balea спреј. Јас користам еден на Oriflame, ОК е и тој.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.838
Поени од реакции
5.638
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.631
Поени од реакции
38.985
Прегледај го приврзокот 398337

не е спреј пудра/прашак е, ама нема да згрешиш

или во некоја аптека барај пудра за стапала со тимјан
Ама он дека за спреј прашуваше, затоа му реков да види дали има на Балеа. Јас спрејови освен Scholl и FeetUp на Орифлејм друг не сум користел. А пудра, оваа е број 1 според мене. Ја има по аптеки. Само пудрата ги суши нозете, пукаат стапалата, а спрејот не.

72-Watermark_Esensa_DR-PLANT-ПУДРА-ЗА-СТАПАЛА_Anni-farm.jpg

Член од
11 април 2012
Мислења
4.838
Поени од реакции
5.638
Ама он дека за спреј прашуваше, затоа му реков да види дали има на Балеа. Јас спрејови освен Scholl и FeetUp на Орифлејм друг не сум користел. А пудра, оваа е број 1 според мене. Ја има по аптеки. Само пудрата ги суши нозете, пукаат стапалата, а спрејот не.

Прегледај го приврзокот 398345
Потполно се слагам со тебе за пудрава која ја постираше најдоброто нешто што сум го пробал :)
Ама надвор од МКД ми била тешка да ја најдам па после проба искочи дека и балеата одлична.
Е сега прав си дека може да има по сува кожа на стапалата ама може да има не дека сигурно ќе има, ама и тоа се решава

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.241
Поени од реакции
36.548

Прегледај го приврзокот 398299
Види по аптеките дали имаат сеуште течна пудра со уротропин (беше 120тина ден, од Галеника).
Додека бев во мкд ја користев оваа после капење, на суви стапала), во комбинација со Бекутан бебешка (оваа понекогаш во мала количина во патиките), најефективна комбинација што сум пробал досега.

Имам купувано специјални гелови и пудри за нозе, последно фрлив скоро 100 долари тука, ма јок, на денови кога сум во патики по 12+ саати треба евакуација на населбата :D

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Контакт од некој што изработува оние ливчињата со мотивациски пораки што ги даваат со кафиња по кафичиве?

Kajgana Shop

На врв Bottom