- Член од
- 27 декември 2008
- Мислења
- 1.672
- Поени од реакции
- 807
Буч во Бутел 070 598015 но веќе си го средилДечки дали знае некој каде можат да се најдат вакви делови, пумпиче за вода за парен чистач?
![]()
Буч во Бутел 070 598015 но веќе си го средилДечки дали знае некој каде можат да се најдат вакви делови, пумпиче за вода за парен чистач?
![]()
Fala ti. Od rabota mozam ako sakam da ,,zemam,, novi od onie za medicinski otpad sto ni se ili prazni od bolnicka apteka, no ne bi sakal koga sepak moze da se kupi.Прегледај го приврзокот 398282Прегледај го приврзокот 398282
@Stern ...zarem nemas nekoj poznat po marketive u ili od rabota nekoj od nabavna, tehnicka sluzba?
Jas koga se selev mi dadoa od rabota mnogu ubavi, jaki, cisti kutii vo koi bea spakuvani kompjuterite.
Прекинаа да носат се од Scholl во Македонија. Не знам кој ги дистрибуираше, ама или откажале соработка или пропаднала фирмата. Не само во Зегин, ги нема ни во Еурофарм, Рамстор, Веро, dm... Јас ги купував гел влошките за патики, врв беа, немаше подобри, ама еве веќе цела година ги нема па морам да барам замена - користам едни на Balea од dm. Провери таму, може да има и некој Balea спреј. Јас користам еден на Oriflame, ОК е и тој.Оваков спреј, или алтернатива на овој. Во Зегин го нема подолго време...
Прегледај го приврзокот 398299
Оваков спреј, или алтернатива на овој. Во Зегин го нема подолго време...
Ама он дека за спреј прашуваше, затоа му реков да види дали има на Балеа. Јас спрејови освен Scholl и FeetUp на Орифлејм друг не сум користел. А пудра, оваа е број 1 според мене. Ја има по аптеки. Само пудрата ги суши нозете, пукаат стапалата, а спрејот не.Прегледај го приврзокот 398337
не е спреј пудра/прашак е, ама нема да згрешиш
или во некоја аптека барај пудра за стапала со тимјан
Потполно се слагам со тебе за пудрава која ја постираше најдоброто нешто што сум го пробалАма он дека за спреј прашуваше, затоа му реков да види дали има на Балеа. Јас спрејови освен Scholl и FeetUp на Орифлејм друг не сум користел. А пудра, оваа е број 1 според мене. Ја има по аптеки. Само пудрата ги суши нозете, пукаат стапалата, а спрејот не.
Прегледај го приврзокот 398345
Види по аптеките дали имаат сеуште течна пудра со уротропин (беше 120тина ден, од Галеника).Оваков спреј, или алтернатива на овој. Во Зегин го нема подолго време...
... и тоа на што мириса?...со уротропин
Не ништо, не се потеа воопшто, имав заглавувано во обувки и по 15 саати и стапалата беа суви.... и тоа на што мириса?![]()
Види Бриколаж, можеби не е исто како на сликава, меѓутоа имаше вакви ленти за оваа намена..