М
Мартин`
Гостин
Е ќе почекаат малце кога ќе дадам 7500 за маица.. мислев до кај 2000-3000 максимум сеВо рамстор имаш Lacoste спреми си околу 7500 денари за една маица на краѓња
Е ќе почекаат малце кога ќе дадам 7500 за маица.. мислев до кај 2000-3000 максимум сеВо рамстор имаш Lacoste спреми си околу 7500 денари за една маица на краѓња
Друже, прашање е дали во Lacoste има нешто поефтитно од 5.000 денари... може некои чорапи за 4.500 Шала на страна, ако те носи патот накај Грција, мислам дека во фришопот можеш да најдеш нешто за поефтини пари.Е ќе почекаат малце кога ќе дадам 7000 за маица.. мислев до кај 2000-3000 максимум се
Знам разгледав сега цени и на интернет.. инаку се ми се чини пред година дена гледав Лакосте патики накај 4.000 во Борис Трајковски што се продавниците па затоа рачунав дека маициве ќе бидат до кај 2-3К додуше може и грешка сум за патиките. Јес да се добри лакосте поло маициве ама претерале со цените, за тие пари 4-5 квалитетни лонсдејл/адидас маици ќе земам.Друже, прашање е дали во Lacoste има нешто поефтитно од 5.000 денари... може некои чорапи за 4.500 Шала на страна, ако те носи патот накај Грција, мислам дека во фришопот можеш да најдеш нешто за поефтини пари.
Во аутлетот да, има евтини лакоста патики. Ама у Рамстор, убаво ти кажаа. Под 5000 ништо нема да најдеш.Знам разгледав сега цени и на интернет.. инаку се ми се чини пред година дена гледав Лакосте патики накај 4.000 во Борис Трајковски што се продавниците па затоа рачунав дека маициве ќе бидат до кај 2-3К додуше може и грешка сум за патиките. Јес да се добри лакосте поло маициве ама претерале со цените, за тие пари 4-5 квалитетни лонсдејл/адидас маици ќе земам.
нема лиценца кај нас, јесда на битпазар е можно да се најдатКај може кај нас да се најдат Pall Mall цигари?
И сигурно нема да бидат Pall Mall туку ке биде некое хоум мејд напраено цигарче во Pall Mall кутијанема лиценца кај нас, јесда на битпазар е можно да се најдат
Веро имаше... не очекувај да е како пред 100 години (халуциноген).Аbsinth низ Скопјево каде може да се купи ?!
http://www.ebay.com/itm/Batman-Mask-Bane-Adult-Latex-Rubber-The-Dark-Knight-Rises-Movie-Style-/190721016085?pt=US_Costume_Accessories&hash=item2c67dbc115Маскава негде по нетов да се нарача ?!! барав на ибеј неможев да најдам..http://www.imdb.com/media/rm2232003072/tt1345836
Pisi mi pp da se dogovorimeПиши ПП ако си за домашна ракија