Каде може да најдам? (Општи прашања)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Е ќе почекаат малце кога ќе дадам 7000 за маица.. мислев до кај 2000-3000 максимум се :)
Друже, прашање е дали во Lacoste има нешто поефтитно од 5.000 денари... може некои чорапи за 4.500 :pos: Шала на страна, ако те носи патот накај Грција, мислам дека во фришопот можеш да најдеш нешто за поефтини пари.

М

Мартин`

Гостин
Друже, прашање е дали во Lacoste има нешто поефтитно од 5.000 денари... може некои чорапи за 4.500 :pos: Шала на страна, ако те носи патот накај Грција, мислам дека во фришопот можеш да најдеш нешто за поефтини пари.
Знам разгледав сега цени и на интернет.. инаку се ми се чини пред година дена гледав Лакосте патики накај 4.000 во Борис Трајковски што се продавниците па затоа рачунав дека маициве ќе бидат до кај 2-3К додуше може и грешка сум за патиките. Јес да се добри лакосте поло маициве ама претерале со цените, за тие пари 4-5 квалитетни лонсдејл/адидас маици ќе земам.

Член од
2 април 2007
Мислења
37
Поени од реакции
3
Бидејќи во кладилниците пречесто паѓаат коефициентите на утакмиците,а јас сум мераклија да играм синглови,а наслушнав дека постојат такви луѓе,кои се договараат со вас колкав да биде коефициентот на утакмицата што сакате да ја уплатите,и нема паричен лимит,но јас тие луѓе не ѓи познавам нити па знам каде седат...ме интересираше дали можеби некој е запознаен со нив,и со целата таа ситуација....

благодарам однапред. :)

П

Паган-др

Гостин
Знам разгледав сега цени и на интернет.. инаку се ми се чини пред година дена гледав Лакосте патики накај 4.000 во Борис Трајковски што се продавниците па затоа рачунав дека маициве ќе бидат до кај 2-3К додуше може и грешка сум за патиките. Јес да се добри лакосте поло маициве ама претерале со цените, за тие пари 4-5 квалитетни лонсдејл/адидас маици ќе земам.
Во аутлетот да, има евтини лакоста патики. Ама у Рамстор, убаво ти кажаа. Под 5000 ништо нема да најдеш.

Член од
23 декември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Каде можам да најдам LED маички? Или да речам електронски маички со еквалајзери или други екранчиња?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031

Kajgana Shop

На врв Bottom