Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
Вака.Бев пред две недели на свадба во рес.Ханибал.Служеа едни лебчиња за вечера!Дали знае некој од ги земаат т.е каде можам да си купам.МНогу ми се допаднаа...

sigurno se od specijal tamo ima najbolji lepcinja ;)

H

-HRO

Гостин
Од каде точно почнува и завршува улицата Васил Ѓоргов? Знам која е ама не знам точно од каде до каде е. Tnx.
Ул. „Васил Ѓоргов“ почнува од кај Зират Банка во Центар.
Ја преминуваш раскрсницата од карши и цепаш цело време право.
Трговскиот центар Зебра се наоѓа на таа улица...го поминуваш него, го поминуваш трговскиот во Капиштец, го поминуваш заводот за вработување....и некаде кај хотел Ројал завршува „Васил Ѓоргов“.
Од таму почнува улица „Козле“

Член од
6 август 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
ми требаат петарди за нова година во Велес.можеби е рано или сепак јас да си прашам за да не дојди после доцна и да останам без нив :)

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
sigurno se od specijal tamo ima najbolji lepcinja ;)
Не верувам.Сум поминал таму,ги немаат евентулано ако не прават посебно за нив како рестроран.Туку ајде толку ли нема некој од тие келнерите во Ханибал на форумов.Може и преку пп да ми пуштите ако не сакате овде.Следува 2 литра пиво:)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Povtorno ke prasam ...
Nekoj da ne znae kade moze da se najde po Skopjevo fermentiran sok od drenki... ? Se nadevam ke se najde nekoj sto ke saka da mi pomogne... pozz. :)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Превоз до Солун да врши некој знае? Со нормални цени. Фала однапред :)

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Предложете ми кои марки имаат најјак subwoofer според цената до 1 500 ден max.

http://www.hardlinesupplies.gr/prodimages/hard_1291206983.jpeg за вакви зборам и место сателитите сакам да ги поврзам звучниците од системот зошто се појаки и почист звук имаат а ми треба само субвуферот и појачалото од субвуферот

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
mail од јадранка бибан?

Kajgana Shop

На врв Bottom