Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Истово од членов погоре, ми треба некој златар да ми позлати еден прстен и да ми го среди со циркони, ако има некој искусво или познава некој близок, пошо сакам да го напраам асален а не да ми замачка очи само :) нека ми пише.

фала :)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Kaде да најдам електро шок оние џандарине во америка што ги имаат па да дојде после некој нека ме пипне :icon_lol:
http://www.wizard.com.mk/
4000 и нешто денари ти е, само го нема тука на странава го имам каталогот дома од визард системи
се работи за вакво

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Истово од членов погоре, ми треба некој златар да ми позлати еден прстен и да ми го среди со циркони, ако има некој искусво или познава некој близок, пошо сакам да го напраам асален а не да ми замачка очи само :) нека ми пише.

фала :)
Оф леле...сега ми стави во тесно...штознам да ти кажам,јас имам еден у маало,ама појма неам дали позлатува...иам еден во трговски,добар е типот (досега сум му купил ланче,а сум му продавал злато за пари)...така да неам некој близок да ти кажам за да ти помогне...ако сакаш и ако не ти е проблем,да почекаш да се распрашам по дома кај татко ми да видам он дали има па да ти кажам ;)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Какви?Имаш карши влада со лош квалитет и имаш мислам у ГТЦ во подрум поквалитетни.Имаш на повеќе места поквалитетни.
Да не знаеш која цена им се движи на тие поквалитетните отприлика? Би сакал квалитетни да земам така да слободно пиши кај е најдобро. И благодарам однапред :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Да не знаеш која цена им се движи на тие поквалитетните отприлика? Би сакал квалитетни да земам така да слободно пиши кај е најдобро. И благодарам однапред :)
http://www.pride.mk/Category/4-.aspx

Овде се скапи,сигурен сум дека во Скопјево можеш да ги најдеш поефтино.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Боксерски ра
сегде се слична цена поквалитетните се над 2000 или 3000 ден.

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
Каде може да се најдат чунови?

--- надополнето: 11 март 2012 во 23:56 ---
Каде може да се најдат чунови?

Kajgana Shop

На врв Bottom