Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Каде во Скопје има претставништво (продавница) за Citizen рачни часовници?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.748
Фан шоп на Вардар?
Сеуште нема официјален фан шоп на Вардар.

Сепак можеш да најдеш шалови Вардар насекаде.
Во продавнициве каде што се продаваат шалови Македонија во ГТЦ се придаваат и маици и шалови Вардар.
Истотака на влезот на зелено пазарче, одма позади автобуската истотака ги имаш истите работи (само пази да не ти шитнат шкарт маица на која пишува Вардар 1919 :D, треба да е 1947:)).

Сега пред некое време негде на плоштад имаат отворено уште една продавница каде што се продаваат шалови Вардар...

И во Орка истотака имаш божем оргинални работи.
Има дресови, ранци, новчаници, фудбали, чорапи и шалови со знакчето на Вардар, ама цените се убиство :D

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Каде во Скопје можам да најдам Rotring пенкала, тенкоминци и такви ствари?

Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
Каде можам да најдам ГАС МАСКА???

Член од
18 септември 2011
Мислења
221
Поени од реакции
24
Не знаев кај да прашам, ама глупо ми беше да отворам нова рема. На 7 Март бил Денот на албанскиот учител. Знам дека за нас нема да биде неработен, но дали ќе биде за Албанците?

Член од
9 април 2011
Мислења
812
Поени од реакции
1.055
Член од
23 јануари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
10
ова дворник во кисела вода се наоѓа? пошо глеам 8ми март е улицата па видов на гугл мапс и таму покажува..ако не е точно може да ми кажеш каде е.. иначе фала многу сеа можам слободно да масакрирам луѓе ЧД ЧДЧДЧДЧДЧДЧД

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
ова дворник во кисела вода се наоѓа? пошо глеам 8ми март е улицата па видов на гугл мапс и таму покажува..ако не е точно може да ми кажеш каде е.. иначе фала многу сеа можам слободно да масакрирам луѓе ЧД ЧДЧДЧДЧДЧДЧД
А искрено незнам види имаш мапа мислам на веб страната, јас случајно ја најдов на гоогле. Ако не можеш да се снајдеш јави им се.

Друга имаш во фабриката Раде Кончар меѓу Влахов и ПТТ училиштата се наоѓа фабриката, а фирмата се вика Хорват.

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.746
Поени од реакции
2.561
Шублер, најобичен, каде има најефтино?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Електрична четка за заби, ама некоја поквалитетна, каде може да се најде во Скопје?

Kajgana Shop

На врв Bottom