Каде може да најдам? (Општи прашања)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Ефтин хотел/мотел/преноќувалиште во Скопје? Во сабота имам некои обврски и немам кај да преноќам па би бил благодарен доколку ми посочите некоја ефтина опција(само да не е локација кај што за такси треба да платам повеќе отколку за кревет).

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
^ пробај во Фериалниот дом кај населба пролет (позади олимписки базен)
Или моеш во хостелот во Дебар маало позади Универзална.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
^ пробај во Фериалниот дом кај населба пролет (позади олимписки базен)
Или моеш во хостелот во Дебар маало позади Универзална.
Ова во Дебар Маало ми одговара. Баш позади Универзална е? Како се вика знаеш? Цена за една ноќ? Веб страна?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
http://www.nextoneleather.co.uk/17-96/mens-leather-jackets.jpg
Овакво палто каде да најдам со пристојна цена до кај 2000 али сакам да е кафено/жолто знае некој ? :)
Кожно е ова али мислам дека се доста скапи,во скопје шутка,еко шопинг или па во новото елит да видиш,или па низ чаршија.Али за таа цена тешко..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Каде можам да најдам самолеплива хартија ама не по книжари пошто таму е А4 10 денари... Ми треба нешто како USPS Priority Mail во Америка што даваат безпаари колку сакаш лепенки на кои треба да пополниш:

Од:-----
До----

Еве како на видеото...

Дали има кај нас вака или нешто слично?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Ja имам потпуно исто такво..чиста кожа..не носено ама ич.. купено е 70 евра 60 ќе ти го шитнам,квалитет прва лига (y)
Ај ако не биде ништо со РебелМК пиши ми ПП, ја ти го земам за 60е ;)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.105
Кожно е ова али мислам дека се доста скапи,во скопје шутка,еко шопинг или па во новото елит да видиш,или па низ чаршија.Али за таа цена тешко..
Сега немора баш кожа и скај може :))))) За кој еко мислиш оној наспроти елит што е !?!? Во елит бев немаше али шутка е следна :)) додека има намаленија морам да си земам палтово е стварно евергрин
--- надополнето: 6 март 2012 во 11:53 ---
Ja имам потпуно исто такво..чиста кожа..не носено ама ич.. купено е 70 евра 60 ќе ти го шитнам,квалитет прва лига (y)
Фала на понуда ново си е ново :))))

I

Intex

Гостин
У секнд хенд шопот кај Бит Пазар, се продаваат вреќи за спиење? Ако да, по која цена се?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.057
Поени од реакции
1.602
Кај може да најдам столови-лулашки како на сликата

П

Паган-др

Гостин
Црна боја за принтер (поточно ХаПе ОфисЏет Про 8000)? Што листав по каталозиве на амц и нико, не можам конкретно да најдам. Или има некои пакет од сите бои, или нешто од 5000, што ич не ми се верува дека е тоа. Ми треба од прилика цена...

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Каде можам да најдам самолеплива хартија ама не по книжари пошто таму е А4 10 денари... Ми треба нешто како USPS Priority Mail во Америка што даваат безпаари колку сакаш лепенки на кои треба да пополниш:

Од:-----
До----

Еве како на видеото...

Дали има кај нас вака или нешто слично?
Нема успс кај нас, ниту пак мислам дека може да ти пратат, единствено некој друг да ти прати по пошта.
Многу се 10 денари, побарај по други книжарници имам за 4 денари лист купувано.Мислам дека оние кај дебар маало Прографика и остали беа поевтини, не ко книжарницине у лептокарија, изгор е таму!

Kajgana Shop

На врв Bottom