Аеродром
Faithful :)
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 2.217
- Поени од реакции
- 256
Да,зошто рецесија е немам пари.Половен вибратор . . . . . Користен . . . . ?????????
Да,зошто рецесија е немам пари.Половен вибратор . . . . . Користен . . . . ?????????
Барам линк од увозникот или тој што продава часовници Casio. Знам дека во ГТЦ имало некоја продавница ама сакам да си го видам изборот пред да се заберам да тргнам, за Скопје. Ако некој знае линк од такво нешто многу ќе му бидам благодарен.
знае некој?:helou:итно ми треба...кај може да најдам сет за тексас холд ем покер со чипови и со карти :helou:
Мислам дека имаш во Буњаковец на прв кат,од кафичот 9 надоле во тунелот...знае некој?:helou:итно ми треба...
Кај стара рампа у кисела вода има кинеска продавница, одма карши златна копачка кладилницата. Цена 950 денари.знае некој?:helou:итно ми треба...
Види во некое Тобако или поголем киоск. Ако си во бутел 2 негде можеш во Кики да најдеш Тапа се тие цигари бе, џабе фрлени пари се само.Блек девил цигарите ?!
По бижутерии 100% има. Види во трговски во Ботони или АБ мислам гледав некои вакви работи.
Во СЕВА имаш и порцелански и пластични. Цената не им ја знам точно ке си прашаш. Едната продавница се наоѓа одма карши тренд (кафичот), а другата продавница се наоѓа преку камени мост, во зградата на пораншна стопанска банка, односно каде што е оптика геталдус, малце подоле е само, нема шанси да го утнеш.знае некој?:helou:итно ми треба...
eden prijatel moj gi izrabotuva ima tezga vo skopje pravi i po poracka se so sakas i kako sakas ako sakas da ti dadam brojФала на инфорамција Марко ќе проверам
таму
Па може и број да ми дадеш, а кај има тезга поточно?eden prijatel moj gi izrabotuva ima tezga vo skopje pravi i po poracka se so sakas i kako sakas ako sakas da ti dadam broj
Па може и број да ми дадеш, а кај има тезга поточно?