Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај да најдам кај нас вакви за чување храна од челик

Ете ти го линкот, директно од Амазон.

Цена со испорака до Македонија - вклучени се и увозни давачки: данок и слично = 74.13 долари.

Исто така убаво пишува дека ако го нарачаш денес, пратката ќе ти пристигне во прва половина на месец јуни, значи повеќе од еден и пол месец чекање за достава.

Последно уредено:
Ете ти го линкот, директно од Амазон.

Цена со испорака до Македонија - вклучени се и увозни давачки: данок и слично = 74.13 долари.

Исто така убаво пишува дека ако го нарачаш денес, пратката ќе ти пристигне во прва половина на месец јуни, значи повеќе од еден и пол месец чекање за достава.

Знам и јас за тоа од амазон, ама не сум луд да плаќам плус 75 долари

Фала Рон тоа е тоа што ми требаше (n) белким кинезиве нема да лажат и стварно од нерѓосувачки челик ќе биде

Знам и јас за тоа од амазон, ама не сум луд да плаќам плус 75 долари

Фала Рон тоа е тоа што ми требаше (n) белким кинезиве нема да лажат и стварно од нерѓосувачки челик ќе биде
Да ти олеснам од тему немам нарачано за да знам, ама на Амазон доооообар дел не се ни трудат да сменат слики.
Истите огласи како на АлиЕкспрес само најмалку 2-3 пати поскапи

Кај има овде тема со иселени? Во кој подфорум да барам?
Сѐ повеќе мислам да се иселам, сакам да се информирам за некои работи.
Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Цел подфорум

Или тема

Кај има комарници на магнет во Скопје? Сакам на прозор на кој што искачам на тераса да ставам.
или на Тему ако сте виделе

Кај има комарници на магнет во Скопје? Сакам на прозор на кој што искачам на тераса да ставам.
Имаше во Џамбо на времето, сигурно има уште. Ама не ти препорачувам да ставиш таков. Прво - тоа дуплофанот или што и да е со кој што се лепат не држи и нон стоп ќе ти паѓа. Второ - лепакот остава траги на вратата / прозорецот, мака ќе видиш за да ги исчистиш. И трето - се кинат од сонцето. Нарачај си плисе комарник по мерка за вратата, не се многу скапи а далеку поквалитетни и потрајни од тие со магнети.

1751995442070.png

Имаше во Џамбо на времето, сигурно има уште. Ама не ти препорачувам да ставиш таков. Прво - тоа дуплофанот или што и да е со кој што се лепат не држи и нон стоп ќе ти паѓа. Второ - лепакот остава траги на вратата / прозорецот, мака ќе видиш за да ги исчистиш. И трето - се кинат од сонцето. Нарачај си плисе комарник по мерка за вратата, не се многу скапи а далеку поквалитетни и потрајни од тие со магнети.

Прегледај го приврзокот 450406
Под 50е нема да е, иначе јас ко што ја сфатив сака да се отвара и затвара на шарки и магнет да е зашто се работи за врата

Фирмите кои произведуваат прозорци, врати и ролетни „по мерка„, обично изработуваат и комарници.

Имаш куп такви работилници низ Шкупими.

Под 50е нема да е, иначе јас ко што ја сфатив сака да се отвара и затвара на шарки и магнет да е зашто се работи за врата
Да ама и на прозор сакам пошо пушам таму.
Ваљда може, а?

Фала за одговорите на сите тројца

Кај отидоа емоџињата?

Јас мислев дека ова бара:
1752035657591.jpeg
А инаку тие на шарки и магнет исто се порачуваат од кај некој што прави врати/прозорци, исто како плисе комарникот. (Ама плисе е далеку побава варијанта.) Ваљда поевтин така ќе биде, ама гломазно е ко ќе го отвориш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom