Провери во ТримаксKade bi mozel da najdam geografska karta? Ama pogolema kako tie vo skolo?
Во bujoto home center имаат ваквиПерница во форма на сунѓерот боб? или со него да е не мора во таа форма..?
Штампање маици?
Проверете овде има повеќе фирми кои се бават со печатење врз маици и текстил.Истото само во Струмица?
Маицата што ми ја направи мене тој, за никаде е!Рамстор кај киното
Олимписки базен мислам дека работи, јави се на 3162958 или 3232958 прашај за сигурно.Каде може да пливам во ова време во Скопјево? Отворено, затворено, денско, ноќно, не е битно, само да пливам... И да не е во Вардар
:nenene::nenene: Немој вакви работи да бараш KNO3 е заебана работа, поготово кога се знае дека е главна состојка во барутот. А и како калиум нитрат нема нигде да го најдеш бар не по аптеките кај што го бараш ај побарај таму дали имаат шалитра :pos2: иначе тоа тие тоа ако планираш да правиш барут ти треба со 80% чистота или про анализа, а таков ептен тешко ке најдеш во слободна продажбаМомци немам прочитано некој да побара вакво чудо,ама ај да прашам пак,пошо итно ми треба !
Значи ми треба калиум нитрат,имам барано кај мене низ земјоделскиве аптеки,нема ни за лек у пм,да не знае некој кај може да купам,има пиво од мене !!!
Кој знае,нека пише кај мене на профил
Во трговскиот Буњаковец и на втори спрат во ГТЦ карши кафе Журнал има продавница Фан ди Каро и има перики.Каде може да се најде перики,една жена ме уби од прашување а стара е не може да иде сама да си побара низ центарот ако некој знае ве молам за помош