Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Перница во форма на сунѓерот боб? или со него да е не мора во таа форма..?

Kade bi mozel da najdam geografska karta? Ama pogolema kako tie vo skolo?

Провери во Тримакс :pipi:

Перница во форма на сунѓерот боб? или со него да е не мора во таа форма..?

Во bujoto home center имаат вакви
1564.jpg

Штампање маици?

Истото само во Струмица?:vozbud:

Проверете овде има повеќе фирми кои се бават со печатење врз маици и текстил.

Рамстор кај киното

Маицата што ми ја направи мене тој, за никаде е!
350денари со негова маица, ем големина на сликата беше 5 мегапиксели. И пак за никаде, ебати мушмулата шо е тој.

Во Скопјево да не знае некој случајно кај би можеле да ми испринтаат постер?

edit: За квалитетно принтање маици, во ОК зградата кај раскрсницата кај ЈБТ. 500 денари со ваша маица една боја, дигитално принтање 700 денари.

Каде можам да најдам перници или навлаки за перници од фудбалски тимови ??? :helou::smir:

Каде може да пливам во ова време во Скопјево? Отворено, затворено, денско, ноќно, не е битно, само да пливам... И да не е во Вардар :)

Каде може да пливам во ова време во Скопјево? Отворено, затворено, денско, ноќно, не е битно, само да пливам... И да не е во Вардар :)

Олимписки базен мислам дека работи, јави се на 3162958 или 3232958 прашај за сигурно.

Момци немам прочитано некој да побара вакво чудо,ама ај да прашам пак,пошо итно ми треба !
Значи ми треба калиум нитрат,имам барано кај мене низ земјоделскиве аптеки,нема ни за лек у пм,да не знае некој кај може да купам,има пиво од мене !!!

Кој знае,нека пише кај мене на профил ;)
:nenene::nenene: Немој вакви работи да бараш KNO3 е заебана работа, поготово кога се знае дека е главна состојка во барутот. А и како калиум нитрат нема нигде да го најдеш бар не по аптеките кај што го бараш ај побарај таму дали имаат шалитра :pos2: иначе тоа тие тоа ако планираш да правиш барут ти треба со 80% чистота или про анализа, а таков ептен тешко ке најдеш во слободна продажба

Каде може да се најде перики,една жена ме уби од прашување а стара е не може да иде сама да си побара низ центарот ако некој знае ве молам за помош:tapp:

Асална топка за фудбал негде за 1000 денари отприлика?Ако има нешто поасално за поефтино још боље.

Каде може да се најде перики,една жена ме уби од прашување а стара е не може да иде сама да си побара низ центарот ако некој знае ве молам за помош:tapp:

Во трговскиот Буњаковец и на втори спрат во ГТЦ карши кафе Журнал има продавница Фан ди Каро и има перики.
Пред многу години мајка ми нешто пробуваше од таму гардароба и јас ги испробав сите перики :pos:

А може и да се праша низ подобрите фризерници во градов, сигурно ќе те упатат кај може да купиш. Дури има шанса некои од нив да нарачуваат перики.

Ајде ''хулигани'':pos2::pos2: кажете каде може да најдаб бакља и цена отприлика?

Play station?
Ми треба за внук ми,а не се разбирам ама ич од тие работи.1,2,3 што се разликуваат?Колку е цената на тоа чудо,што ако земеш на старо,има ли некој да продава?
Повеќе инфо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom