Каде може да најдам? (Општи прашања)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
94% старичу :D

Пред еден месец видов стикери, а ако толку сумљаш каде најпаметно трк во книжара, таму имаат 100%:)

Имаш у Веро, ама не у Џамбо, туку у маркетот.

Одлично. Ќе изгубам некој саат низ Верото али ќе најдам. Фала Ви. (y)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Кај има вакви чизми, и колку се отприлика?

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Некој да ми даде линк од страна (сајт), за продажба на оргинал патики (во македонија)... (фб страна, сајт, оглас)...

Член од
15 септември 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Парите се средства кои се повеке од потребни во животот , се заработуваат од разни работи . Треба да се користат нормално а не да се трошат на разни глупости . Парите најчесто ги користиме за покривање на домашни трошоци и за сопстевени задоволувања . Некои луѓе имаат премногу пари и ги трошат на разни глупости наместо да им помогнат на тие кои што гладуваат и на кои им требаат пари . Парите тeшко се заработуваат и затоа треба паметно да се трошат .

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Парите се средства кои се повеке од потребни во животот , се заработуваат од разни работи . Треба да се користат нормално а не да се трошат на разни глупости . Парите најчесто ги користиме за покривање на домашни трошоци и за сопстевени задоволувања . Некои луѓе имаат премногу пари и ги трошат на разни глупости наместо да им помогнат на тие кои што гладуваат и на кои им требаат пари . Парите тeшко се заработуваат и затоа треба паметно да се трошат .

:pos::vozbud::cuc:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Каде можам да најдам или веб адреса ако има за вакво нешто ( незнам стручно како се нарекува) и по која цена.

Член од
24 март 2013
Мислења
11
Поени од реакции
1
да не знаете каде има некоја секнд хенд продавница за електроника. звучници појачала камери лаптопи, освен таа у сингилич или кај и да беше точно не ми текнува

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Мени ми личи на автоматскји писоар.... и кај нас тешко дека ќе најдеш....ама во Англија можеш
http://www.constanthygiene.co.uk/automaticsanitiser.php
Ги има и кај нас посебно во кафаните и кафичите само ете не ми текнало да го запишам телефонот или адресата што ја има на нив наштампано, па си реков да не знае некој .

Kajgana Shop

На врв Bottom