Каде може да најдам? (Општи прашања)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Луѓе,ај ако може малку помош.Сакам на патикиве да си ставам зелени врвки!Сериозно.Можеби малку звучи безврска но дали би знаел некој каде можам да најдам.Видел ли некој некаде

Ми требаат како на сликава,одприлика таа ширина.

http://www.thewhoconverse.com/images/Converse/Converse the who 1121 (9).jpg
Во сити мол имаше. Е сеа дали беше во Њу Јоркер или во Бершка не ми текнува никако. Една од тие две беше, имаше во разни бои. Ако си блиску намини во двете, нема да утнеш. :)

B

babsyy

Гостин
Ми треба мелем за кожа од Doctor's.Знае некој од каде може да земам?
Мелемот од невен на Doctor's го има во аптеките на Зегин, чини околу 170 денари. Имам купувано нивни производи и во другите аптеки, така што не би требало да биде проблем да го најдеш.

M

Muranyi

Гостин
Каде во Скопје можам да најдам еластични гуми за вежбање?
Нешто налик на ова:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
А каде да барам друже?
Еве тука(цената е троа поголема него што ја лупнав прееска), тука(нема на сајтот ама провери во продавница или на телефон јави се) и знам на уште едно место гледав ама не ми текнува што и како беше со линк да ти пуштам.

П.С. Во ГТЦ најгоре негде имаше продавница за планинарска опрема, сигурно и таму може да најдеш.

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Во сити мол имаше. Е сеа дали беше во Њу Јоркер или во Бершка не ми текнува никако. Една од тие две беше, имаше во разни бои. Ако си блиску намини во двете, нема да утнеш. :)

Во ред!Фала ти...Веќе земав едни од зелен пазар.Не се лоши.Малку формата не ми се допаѓа,ама ќе тераат за сега.Во меѓувреме ќе поминам некојпат и до ситимол,па ќе проверам во овие продавници...

R1K0

the chosen one
Член од
7 јули 2012
Мислења
116
Поени од реакции
42
за не знае некој каде би можело да се продаваат постери или некој да принта ?

theli2007

lost in the jungle
Член од
20 јануари 2009
Мислења
66
Поени од реакции
93
Каде во Скопјево може да се најде футрола за nexus 7? Во амц, сет и анхоч не најдов.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Каде може да најдам од тие големите бокали за вода за тие автоматите за вода што ги има по фирмиве .Значи апаратот го имаме ми треба да најдам од тоа големиот галон со вода каде има да се купи? :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Каде може да најдам од тие големите бокали за вода за тие автоматите за вода што ги има по фирмиве .Значи апаратот го имаме ми треба да најдам од тоа големиот галон со вода каде има да се купи? :)
Можеш да ја купиш боцата од тие што носат вода. ~400 ден. боцата + ~200 ден водата.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Можеш да ја купиш боцата од тие што носат вода. ~400 ден. боцата + ~200 ден водата.
А кој носи вода?Еден другар прашал кај едни они му рекле само за фирми носат.За по дома не носеле :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom