Јас ластик купив пред неколку години од продавницата за ортопедски помагала, не ми текнува името во моментов, што е на првата споредна уличка од Водњанска, накај Капиштец. Се продаваат на метар и има различни бои, според тоа кој колку е цврст.Каде во Скопје можам да најдам вакви гуми/ластици??
10 денари се некаде, а карши бисер во една книжара по 4 денари сеНекој да не знае цена како се движат самолепливи листови а4? У стил на колаж што се.
Име на книжарата?10 денари се некаде, а карши бисер во една книжара по 4 денари се
Незнам точно име, ама нели тоа го викаат како стар трговски или така некако. До градилиштето, каде што има Моцарт кладилница, во таа зграда. Ке свртиш еден круг околу зградата ке ја видишИме на книжарата?
Поточно кај карши бисер?
И јас иста ваква барам, ако најдеш те молам кажи миКаде можам да најдам чанта (зборам за чанта од видот на таа доле ), да биде малку поспортско (никако класично), како за студенти и да не е од офис плус
И ако знае некој македонски термин за ова освен `чанта` би бил благодарен
Помалите ги викаат педаруши,или педерки свеисто(ако мислиш на тие) а големите врска немам.Каде можам да најдам чанта (зборам за чанта од видот на таа доле ), да биде малку поспортско (никако класично), како за студенти и да не е од офис плус
Оваа на сајтот на Офис плус ја најдов, ама може да ја немаат моментално во продажба. Цената ми е малку отповеќе соленкаИ јас иста ваква барам, ако најдеш те молам кажи ми
Странците ги викет messenger bag, јас ги знам како "поштарски".Каде можам да најдам чанта (зборам за чанта од видот на таа доле ), да биде малку поспортско (никако класично), како за студенти и да не е од офис плус