- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Не може без пејпал. Ако сакаш можам да го нарачам за тебе. Пиши ПП.Се е ОК, но немам paypal. Може да се порача без Paypal?
Не може без пејпал. Ако сакаш можам да го нарачам за тебе. Пиши ПП.Се е ОК, но немам paypal. Може да се порача без Paypal?
Бев до една менувачница во Чаршија ми вика 2800 денари... :/Moжеш, јас имам менувано
4 злоти е 1 евро, во евра 360 злоти се 86.13 евра.Бев до една менувачница во Чаршија ми вика 2800 денари... :/
ХТЗ опрема, имаш во Bricolage новиот трговски што се отвори кај ФОН универзитетот.Каде можам да најдам тампони за уши, за изолација од звук? Имам проблеми со галама па ми се потребни за подобар сон.
Немора од Македонија, и online ако можат да се земат со Moneybookers (или било како) би било добар предлог.
Благодарам однапред.
Качи си се со се точак у воз, купи сокче и некој денар у џеб имај и пушти му на кондукторот и не се замарај понатакаСе надевам дека некој знае да ми одговори а би бил премногу благодарен кога би ми одговорил. Инаку ме интересира колку пари е да платам во воз да носам точак на пр до битола ми треба. Или пак некој дали знае дали можам во Меѓуградски Автобус да носам точак.
,,,,obichno prodavnici za lakovi i boi,,drzhat gazia ,,a za fitil snaogjaj se,,,,Каде може да најдам газје и фитил, знам дека тоа е аут од по одамна ама и да не е јас немам појма каде да барам! Знам се продаваа по пазарите едно време а сега? Ако знае некој и во Штип каде се продава нека каже.
Фала однапред!
па има бе кај шо има патики тренерки има и купачи, секоја продавница на адидас најки и т.н..Дечки, во кои продавници во Скопје можам да најдам оригинални машки купачи, т.е на литературно - гаќи за капење. На пример Speedo, Nike и остало...
znaci taka ok fala a inaku da ne znaesh dali moze vo bus da go stavam tocakot. bidejki na pr pr sakam da odam so bus do krusevo a tamu voz ne odiКачи си се со се точак у воз, купи сокче и некој денар у џеб имај и пушти му на кондукторот и не се замарај понатака
У Џамбо видовГолчиња за мал фудбал, не од тие малите за без голман... ?