izvini za kogo e ova prateno zasto ja so barav toa ne e bas ova pozdrav4eВакви?
итно за муцито ми е...!
Не не, ова не е решение на твоето прашањеizvini za kogo e ova prateno zasto ja so barav toa ne e bas ova pozdrav4e
Сакам на маица да си испечатам моја слика.Мислам не од мене туку слика по мој избор.Има некое такво место во Скопје?Знам има спроти Бисер,ама таму е на големо само....некое друго место,кај што можи само по едно парче?
Мартинки има во Инфлуенс( Лептокарија ) и во Мицеи позади ЈБТКаде можам да најдам мартинки ама оние што беа убавите правии не модернизирани :smir:
Вучко, и у Саломон у ГТЦ би требало да има...kaj mozam da najdamu SK :sk8 boards
Имаш у ГТЦ кај кејот од внатрешма страна што се кафулињата мислам дека е до продавницата на салмон. Ако не, протарашкај во ГТЦ сигурно наидуваш на нив.Вучко, и у Саломон у ГТЦ би требало да има...
Вакви маски сте виделе негде?
Во кој Тинекс? Или сегде истата роба ја имаат?Во Тинекс мислам дека видов вакви маски. 99% сум сигурна.
Во Струмица, а не знам дали секаде е истата роба.Во кој Тинекс? Или сегде истата роба ја имаат?