Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Се осечам како да имам роденден на фејсбук , фала ви на сите за искрените одговори.
Клати врата-зимај платаБи замолил некој кој знае да ми каже која е работата на правен референт ?
Клати врата-зимај платаБи замолил некој кој знае да ми каже која е работата на правен референт ?
Прашај таку кај што продаваат книги на старо (покрај кеј, каршт новото веро тоест џамбо)Дали некој знае да ми каже кај можам да ја најдам збирката раскази "Миргород" од Гогољ за да ја купам? Прашував низ овие поголемите книжарници низ Скопје ама ја немаат..
Фала однапред.
Енглеска едиција? Имаш во Икона еден тон. Или во Англискиот центар, кај Ескимо.Книги на Стивен Кинг?
Гуглај или побарај на http://thepiratebay.orgКниги на Стивен Кинг?
Само 23-ка ти одговара најдобро да не идеш пешки а за распоред па ги има на секои 10 до 15 мин не се проблем приватнитеПрашај таку кај што продаваат книги на старо (покрај кеј, каршт новото веро тоест џамбо)
--- надополнето: Nov 3, 2011 2:25 PM ---
Знае некој како да стигнам до локалитетот тумба маџари, т.е. кој автобус оди натака (знам дека е во маџари, ама дали ако фатам 50, ке ме остави негде близу локалитетот или ке треба да одам многу). Кој знае нека пише. И плус сакав да прашам дали негде имаат распоред приватните автобуси пример 45, или 22 приватна или селските приватни, по можност несто на интернет или дали негде има истакнато на железничка.
Без пешачење само 23ка. Се симнуваш после надвозникот (преку автопат) во Маџари.Знае некој како да стигнам до локалитетот тумба маџари, т.е. кој автобус оди натака (знам дека е во маџари, ама дали ако фатам 50, ке ме остави негде близу локалитетот или ке треба да одам многу). Кој знае нека пише. И плус сакав да прашам дали негде имаат распоред приватните автобуси пример 45, или 22 приватна или селските приватни, по можност несто на интернет или дали негде има истакнато на железничка.
Мислам дека кога одиш од центар кон нова железничка го одминуваш Веро центар и после семафорите кај СОК на 100 метри од десна страна.Дали знае некој каде е Форнет компјутери?
Благодарам многу...Мислам дека кога одиш од центар кон нова железничка го одминуваш Веро центар и после семафорите кај СОК на 100 метри од десна страна.
А каде е тоа Аудио Центар?AKG имаш во Аудио Центар. Quincy Jones signature line, со гумички, 3000. Ама верувај, одличен звук вадат. Вредат за парите.
Во трговски на 2ри кат (му доага над Чао некаде )А каде е тоа Аудио Центар?