Колку убаво е објаснето тука.Еј дајте објаснете ми што е тоа paypal.Оти сакам да заработувам преку интернет и ми рекоја дека за тоа ќе ти треба Paypal.Пишетеми порака
Колку убаво е објаснето тука.Еј дајте објаснете ми што е тоа paypal.Оти сакам да заработувам преку интернет и ми рекоја дека за тоа ќе ти треба Paypal.Пишетеми порака
На исто место кај што штампаат маициИмам дрес од Реал без име од минатата сезона. Дали знае некој каде штампаат име и бројка на дресови во Скопје и по која цена?
офф. топикКе ни ја биде бе државава. Да не бериме гајле. А се надевав дека може лесно да се најде оти сепак е корисен за секое домаќинство
интернет сметка!Еј дајте објаснете ми што е тоа paypal.Оти сакам да заработувам преку интернет и ми рекоја дека за тоа ќе ти треба Paypal.Пишетеми порака
А како да си ги подигнам парите од тамуинтернет сметка!
со кредитна(мастер кард мислам дека можеа само нз не сум сигурен)А како да си ги подигнам парите од таму
gotovo napraviv akauntсо кредитна(мастер кард мислам дека можеа само нз не сум сигурен)
хахаха Јојо се заебаваш ли ххиихиххихиихДа не знае некој каде може да се купи јојо во скопје?
Во Џамбо^Сериозен сум.