Каде може да најдам? (Општи прашања)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.108
Поени од реакции
25.170
Имам дрес од Реал без име од минатата сезона. Дали знае некој каде штампаат име и бројка на дресови во Скопје и по која цена?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Еј дајте објаснете ми што е тоа paypal.Оти сакам да заработувам преку интернет и ми рекоја дека за тоа ќе ти треба Paypal.Пишетеми порака
Колку убаво е објаснето тука.
--- надополнето: Aug 10, 2011 12:25 PM ---
Еј дајте објаснете ми што е тоа paypal.Оти сакам да заработувам преку интернет и ми рекоја дека за тоа ќе ти треба Paypal.Пишетеми порака
Колку убаво е објаснето тука.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Имам дрес од Реал без име од минатата сезона. Дали знае некој каде штампаат име и бројка на дресови во Скопје и по која цена?
На исто место кај што штампаат маици

К

Кнез Мишкин

Гостин
Ке ни ја биде бе државава. Да не бериме гајле. А се надевав дека може лесно да се најде оти сепак е корисен за секое домаќинство :cautious:
офф. топик
Друже, радијацијата од мобилните телефони спаѓа во група на нејонизирачко зрачење, како што е UV, IR и слично, по опасно е да си близу до микробранова печка, отколку до мобилен. :)
Сакам да ти кажам дека таквотот зрачење не можеш да го детектираш со Г.М.мерач. Јас мислев дека ќе бараш ураниум :rolleyes:

Дали може некој да ми каже кај можам да најдам, мерач на UV индекс, најдов во Конрад, ама ненормални се цените. И милиампер метар од оние со скала, не дигитални :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
А каква содржина да имаат спреевите? Боја, лак за чевли, спреј против комарци????

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Да не знае некој каде може да се купи јојо во скопје?

Kajgana Shop

На врв Bottom