прашањето ми беше на сметкаНајефтино, и најповолно е Moneygram. Дури не треба да имаш сметка во банката. Може во Unibank и во TTK
прашањето ми беше на сметкаНајефтино, и најповолно е Moneygram. Дури не треба да имаш сметка во банката. Може во Unibank и во TTK
Moмци и девојки никој не знае ?Moмци и девојки каде да најдам од новите алки на Адидас,не можам да најдам слика,но слични се на овие
Другар, прашај си во адидас или најк или пак помини во некоја поголема бижутерија. На друго место не знам каде би можело да имаMoмци и девојки никој не знае ?
Алката значи не е иста како оваа на сликава,туку слична,од тие новите од Адидас или Најк беа,не се сеќавам точно..
Види може има у земјоделска аптекаСеме за марихуана?
Семе за марихуана?
Барај под името "Phalaris canariensis"Види може има у земјоделска аптека
Администраторите нека ја сменат ако имаат исто мислење како тебе Јас те поддржувам.Темава треба да се обележи како „ВАЖНА“
Веќе ти одговорив во ЧДА. Даље!Ај јас да започнам пак со прашање:
Што е тролање?
ОдговоротПошо него му објасна, јас незнам и неможам да барам сеа, дали мене ќе ми објасниш што е тролање?
Заебавање, дупење, е*ење у здрав мозок, правење будала, мавање ремет, играње к*рац... Ги има колку сакаш. Ова е интернет синоним за сите овие.