GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
САКАМ ФРИЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
Иам едно од т-мобајл.. бесплатно aк сакаш земај го..САКАМ ФРИЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
Супер тинекс (новиот шо е после мостот близнаци)САКАМ ФРИЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
ty.. ne go zatvorija toj kaj starana carsija? :/Оној Екстрим ти е во старана чаршија..имаш тука менувачници бла бла..ако мислиш на тој,а имаш и уш еден подолу наспроти Десарет маркетон.
За тој кај Десарет не сум сигурна,а овој Екстрим шо е си работи нормално.. имаш и уш еден џоа скејт шоп или шознам шо е Авангард некако се викаше исто е во старана чаршија на почетокон.ty.. ne go zatvorija toj kaj starana carsija? :/
whatever ;p
Пазарче, зелено, делот кај шо се шиткаат маски за телефони, дребулии.Тетрис ?
во аполо оди. за 50 денари ќе ти ја преснимат.Дечkи у Струмица тама kaј маленkио парk, тама kај билјардото „ АС “ е тама шо се продават игри koлkо пари е играта Pro Evolution Soccer 6?
Ај akо може неkој по брзо да ми kаже.
а да заверглаш торентче, нешо а у?Дечkи у Струмица тама kaј маленkио парk, тама kај билјардото „ АС “ е тама шо се продават игри koлkо пари е играта Pro Evolution Soccer 6?
Ај akо може неkој по брзо да ми kаже.
Значи ако има некој да ми ја најде Uber macedonische, ама со спотот од филмот за кој е направена - Збогум на дваесетиот век, лижам, пушам , клекнувам и се по ред за кој сака само најдете ми ја оти нигде ја нема..........
Фала однапред
Ако ја најде некој нека ми пише на профил![]()
Значи ако има некој да ми ја најде Uber macedonische, ама со спотот од филмот за кој е направена - Збогум на дваесетиот век, лижам, пушам , клекнувам и се по ред за кој сака само најдете ми ја оти нигде ја нема..........
Фала однапред
Ако ја најде некој нека ми пише на профил![]()