GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
САКАМ ФРИЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
Иам едно од т-мобајл.. бесплатно aк сакаш земај го..САКАМ ФРИЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
Супер тинекс (новиот шо е после мостот близнаци)САКАМ ФРИЗБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!
ty.. ne go zatvorija toj kaj starana carsija? :/Оној Екстрим ти е во старана чаршија..имаш тука менувачници бла бла..ако мислиш на тој,а имаш и уш еден подолу наспроти Десарет маркетон.
За тој кај Десарет не сум сигурна,а овој Екстрим шо е си работи нормално.. имаш и уш еден џоа скејт шоп или шознам шо е Авангард некако се викаше исто е во старана чаршија на почетокон.ty.. ne go zatvorija toj kaj starana carsija? :/
whatever ;p
Пазарче, зелено, делот кај шо се шиткаат маски за телефони, дребулии.Тетрис ?
во аполо оди. за 50 денари ќе ти ја преснимат.Дечkи у Струмица тама kaј маленkио парk, тама kај билјардото „ АС “ е тама шо се продават игри koлkо пари е играта Pro Evolution Soccer 6?
Ај akо може неkој по брзо да ми kаже.
а да заверглаш торентче, нешо а у?Дечkи у Струмица тама kaј маленkио парk, тама kај билјардото „ АС “ е тама шо се продават игри koлkо пари е играта Pro Evolution Soccer 6?
Ај akо може неkој по брзо да ми kаже.
:pos2::pos2::pos2:Значи ако има некој да ми ја најде Uber macedonische, ама со спотот од филмот за кој е направена - Збогум на дваесетиот век, лижам, пушам , клекнувам и се по ред за кој сака само најдете ми ја оти нигде ја нема..........
Фала однапред
Ако ја најде некој нека ми пише на профил
:pos2::pos2::pos2:Значи ако има некој да ми ја најде Uber macedonische, ама со спотот од филмот за кој е направена - Збогум на дваесетиот век, лижам, пушам , клекнувам и се по ред за кој сака само најдете ми ја оти нигде ја нема..........
Фала однапред
Ако ја најде некој нека ми пише на профил