сестро слатка -НЕМА- не се ни мачи- рекоа дека сите поплаки ѓраѓаните можат да им ги испраќаат на мејл -а дали некој ќе ги прочита или пак уште поинтересно дали некој ќе одговори на нив - е загаткаБрој од МВР за поплаки, или, на крај краева, само едно бројче на кое некој загарантирано ќе ми се јавит?
Закон, цел живот го поминав у вакви модели (скејт шуз)
Вакво патиче без разлика на марката?
На ќошот до Custom Pub, кај шо завршуе партизанска, сигурно знаеш кај е Кастм Паб. :wink:
Вакво патиче без разлика на марката?
МаdnessНа ќошот до Custom Pub, кај шо завршуе партизанска, сигурно знаеш кај е Кастм Паб. :wink:
Многу ефтина препорака му дадеНа ќошот до Custom Pub, кај шо завршуе партизанска, сигурно знаеш кај е Кастм Паб. :wink:
СЕТ или Нико, имаат Logitech ама троа скапички се ме мрзи да барам ценовници.Прегледај го приврзокот 30830
И отприлика која цена се?Еми медиа и техномаркет ги проверив немаат....некој други?
Абе шутка рулз! По 2-3 години носам патики од 500-800 ден.Де ма Леандра, или ќе носи Vans квалитетни патики по 4-5000, или Mania кои ми се мошне сомнителни, ама па чинат под 1000 денари. Нека си одлучи сам дал ќе носи ефтино или квалитетно. За патики никогаш не треба да се штеди.
--- надополнето ---
СЕТ или Нико, имаат Logitech ама троа скапички се ме мрзи да барам ценовници.
Број од МВР за поплаки, или, на крај краева, само едно бројче на кое некој загарантирано ќе ми се јавит?
Гладијатори, кај грчка амбасада, спроти 7мица!Кај може да купам "WHEY" протеини (во Гостивар или Скопје)